Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet bírni az első együttalvást szex nélkül? L
Tegyük fel van egy friss kapcsolat 4-5 hónapos , és most lesz az első együttalvás, szex még nem volt. Szerintetek szex lesz alvás helyett. Ki lehet bírni , hogy ne legyen semmi? Mik a tapasztalataitok? Hogyan működik ez? Már nem tinik
, 20 körül.
Előző vagyok. Szerintem rosszul esne a nőnek, ha lankadt farokkal feküdnél mellette mint egy kihült hulla. Fontos minden nőnek, hogy kívánatosnak tartsák.
32/F
Ki
Belőlem ömlött a vér mert pont megvolt akkor
Óránkènt mentem cserélni szóval sokat nem aludtam mert féltem hogy átázok és összevérzem az ágyát
23 N
16-os !
Lankadt farokkal ? Egy nő a kérdező
Miért akadtok fent?
Mi 4 hónap után feküdtünk le először és nem azért mert nem kívántuk egymást hanem mert nem volt lehetőség rá
Ahogy összeköltöztünk egy közös albiba be pótoltuk azt a 4 hónapot. Sőt köszönjük szépen 2,5 éve vagyunk együtt.
23N
# 19
De gondolom, együttalvásra sem volt lehetőség, különben hamarabb megtörtént volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!