Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az instagrammos sok követővel rendelkező fullos nőknek hány százaléka él a testéből?
"Nem gondolom, hogy volna számottevő mennyiségű olyan fickó, aki venne magának egy kvát, aztán eltűrné, hogy az az instán rbanckodjon - másoknak."
Félre ne értse senki, nem akarok senki zsebében sem turkálni, de láthatóan ezek a csajok tele vannak pénzzel, többek közt magyar nőkről is beszélünk, honnan van ennyi pénzük drága ruhákra, utazásokra stb.?
Nem tudom kikre gondolsz pontosan, de sok cég csinálja, hogy hogyha felfedeznek egy alapból is már sok követkővel rendelkező valakit (igen, általában szép lányokat), felajánlják nekik, hogy ha pl az ő ruháikban fotózkodnak, reklámozzák őket, vagy bármilyen más terméküket, akkor azért kapnak pénzt meg terméket is. Egyébként meg kitudja miből futja nekik erre. Igen, biztos sokak mögött van egy gazdag család/férj, de a nők is képesek maguknak pénzt teremteni anélkül, hogy lefeküdnének mindenkivel, szóval ne általánosítsunk. :) Attól, mert te nem látod a képeken nyomát munkának, még dolgozhat. Ha százalékot akarsz csináltass felmérést, ezt én nem tudom megmondani neked, meg szerintem senki sem.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!