Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb mellű nőknek több a szexigénye?
Figyelt kérdés
Nyilván olyan férfiak válaszai érdekelnek akiknek volt több partnerük különböző mellméretekkel.2017. okt. 1. 14:04
2/11 anonim válasza:
Nem. A két dolog nem függ össze. És nem is perverzebbek. Van akinek hatalmas a melle, és egy besavanyodott frigid picha, meg van aki egy szexmániás dög. Ugyan-ez érvényes a kismellű csajokra. Sőt van olyan nagymellű csaj, aki imádja ha kényeztetik a mellét, és van, aki nem szereti ha fogdossák, mert érzékeny. 28F
3/11 A kérdező kommentje:
Azt is hozzáteszem hogy természetesen tudom hogy nem lineáris összefüggésről van szó a mellméret és a szexigény között.
Általánosságban kérdezem, hogy van-e egyáltalán összefüggés, vagy valóban nagy a szórás.
2017. okt. 1. 14:13
4/11 anonim válasza:
Ez baromira nincs így. De még mennyire, hogy nem. :D
5/11 A kérdező kommentje:
#4 Tehát épp ellenkezőleg vagy nincs összefüggés?
2017. okt. 1. 14:20
6/11 anonim válasza:
Nincs összefüggés egyáltalán.
#4 voltam
7/11 anonim válasza:
Általában a kis melleket könnyebb felizhatni mint a nagyobbakat. Általában.
8/11 anonim válasza:
Ez hülyesèg. Nincsenek olyan nagy melleim,de nekem irtò nagy a szexigényem ;)
10/11 anonim válasza:
Bocs, nő vagyok. 90C volt ifjonti nőci koromban, most 95DD. Nem a mellméret miatt nőtt, hanem mert megismertem a testem, agyban tudatosítottam az igényeim. Továbbá,elfogadtam magam, úgyhogy sok olyan dolog miatt nem aggódom, mint pl.amiatt egy szűzleány aggódni képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!