Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha egy nőnek szép a puncija, ápolt, illatos, akkor egy olyan férfinak is megjönne a kedve a nyaláshoz, aki?
Figyelt kérdés
..aki alapjáraton,vagy bármi oknál fogva nem szeret nyalni?
Nekem szép babapuncim van,minimális,fazonírozott szőrrel és imádom,hogy olyan kis finom,puha,jó illatú,mindig.(nincs tipikus "punci szaga" még órákkal tusolás után sem.)
Van egy férfi,aki tetszik,de még nem tudok róla igazán semmit,csak elkalandoztak a gondolataim (mással kapcsolatban is) és valahogy nem tudom róla elképzelni,hogy szeretne puncit nyalni.
Aztán persze lehet,ki tudja...
Aki nem szeret nyalni,az eltud csábulni egy ritka szép punira? Vagy aki nem szeret orálozni,az miért nem szeret? Mik azok a tényezők,amiktől elmegy a kedvetek?
N.
2017. okt. 19. 02:59
21/21 Jozso89 válasza:
Én csakis egy nőt nyalok rendszeresen pedig 29 éves vagyok, ez pedig a jelenlegi barátnőm. Ha igazán szerelmes vagy nincs tabu meg prűdség! Ez az én véleményem. Pedig már több mint 20 nővel feküdtem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!