Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életben vágyom a szerelemre. Sok jó emóciót jelent, például egy randevú, egy vacsora. Nagyon szép és jó nekem mindaz, ami ilyenkor van. A férfiaknak a szex/elélvezés egyben szerelmi kielégülés?
Ellentmondasz magadnak.
"szerelmesen rámosolygó nőt" - ezzel azt állítod hogy megvan már a szerelem. Ilyen esetben a szex is már laza, tehát nincsenek gondok.
Ha meg nem esik jól a szex, akkor nem vagy szerelmes. Nyilván azzal nem kell lefeküdnöd, aki nem jön be.
Ne gondold, hogy példuál egy férfi életében ne jöhetne ez elő igényként:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nagyjából egyről írunk.
Csak keress olyat, akiben egyezik a gondolatod.
Mi?:D Nem tudom kikkel lehettél együtt eddig.
" Helyettesít egy gondtalan, könnyed este egy tökéletes, forró pizza felett szerelmesen rámosolygó nőt? "
Szerelmesen rám mosolygó nő? Ráadásul pizzával?! Hogyan helyettesítené... :DD Ezek a pillanatok is nagyon nagyon jók, főleg ha pizzáról van szó. De egy sorozat nézés, séta, vagy bármi apróság is nagyon jó érzés és KELL ( nekem... ) egy kapcsolatba vagy akár ismerkedésnél ( hát ott meg csak ilyenek vannak még ). A szeretkezés is kell persze és jó meg minden, de a nap nagy részébe nem hiszem, hogy szexelnék, előbbi programokra sokkal több idő jutna összességében és ugyan úgy élvezném és " szerelmi kielégülésként " élném meg, csak ugye máshogy.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!