Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pettingnek muszáj orgazmussal végződnie?
Erősen javallott. Ahogyan írod, egy kiadósabb pettingnél. Meg amúgy két perc simogatás kombinálva általa egy kis mellcirógatással, és szenvedélyes csókolózással eléri a célját.
Ha csak úgy, nagyszünetben, a sarokban, egy csók és pici símogatás, akkor persze nem. De a tesztoszteron szintje akkor is a plafonon lesz...
Ha nem lesz orgazmus akkor minek az egész?
Amúgy ha felhúznak és nem lesz orgazmusod akkor alhasi fájdalmaid lesznek! f.
Köszönöm a válaszokat! :D
Hát, együtt fogunk aludni, és biztosan lesz valami, csak nem tudom, hogy meddig fogunk elmenni. Vagy, hogy ő mit gondolhat, meddig fogunk elmenni. Nem tudom, hogy mire számítsak. Biztosan fel lesz húzva szegény.
Igen.
Egyébként nem is értem, majd direkt abbahagyod, amikor élvezne el vagy hogy gondoltad?
Szerintem neked nem való még a petting, mert gyerek vagy.
Hát.... olvasva az utolsó - kicsit részletesebb leírásod - szerintem ezek után ha abbahagynád, én mint férfi kimennék a mosdóba és befejezném amit elkezdtél, ha te semmiképpen nem elégítenél ki, mert onnantól kezdve, hogy felállt a cerka már nem tudnék leállni. Persze, ha első alkalomról van szó, nem szólnék érte semmit, de ha már többször előfordult és később sem rántod ki a húst akkor már venném a bátorságot, hogy rákérdezzek, hogy mi a fenétől félsz, hogy kapsz egy kis fogfehérítést? na mindegy....
összegezve ha első alkalomról van szó, nem gáz, de ne húzd sokáig a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!