Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy szeretitek a cumizást kapni?
Figyelt kérdés
2017. szept. 21. 16:51
2/16 anonim válasza:
Szenvedéllyel és odaadással, jó bőnyállal és a végén szájbaélvezéssel..
4/16 anonim válasza:
Keményen és mocskosul. Bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen.
6/16 Igen, én vagyok! :) válasza:
Mindenki másként.
7/16 anonim válasza:
Kimondott technika nincs amit preferálok, eddig a legtöbb lány jól csinálta. Esetleg annyi, hogy szeretek szájba elélvezni, mert így nem kell orgazmus közben arra figyelnem, hogy hova megy vagy nem megy. Szóval így tök nyugodtan el tudok élvezni. Lenyelni nem kell, nem is értem, hogy ebben más férfiak mit szeretnek.
8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem is az a legjobb,ha a számba megy :)
Jöhet még válasz
2017. szept. 21. 17:21
9/16 anonim válasza:
a legjobb még, ha kéz nélkül csinálja.
mélytorok, végén szájba, no fogazás
10/16 anonim válasza:
Akkor a legjobb, ha közben masszírozza a prosztatámat.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!