Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ha egy nőnek szép a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nőnek szép a puncija, ápolt, illatos, akkor egy olyan férfinak is megjönne a kedve a nyaláshoz, aki?

Figyelt kérdés

..aki alapjáraton,vagy bármi oknál fogva nem szeret nyalni?

Nekem szép babapuncim van,minimális,fazonírozott szőrrel és imádom,hogy olyan kis finom,puha,jó illatú,mindig.(nincs tipikus "punci szaga" még órákkal tusolás után sem.)

Van egy férfi,aki tetszik,de még nem tudok róla igazán semmit,csak elkalandoztak a gondolataim (mással kapcsolatban is) és valahogy nem tudom róla elképzelni,hogy szeretne puncit nyalni.

Aztán persze lehet,ki tudja...

Aki nem szeret nyalni,az eltud csábulni egy ritka szép punira? Vagy aki nem szeret orálozni,az miért nem szeret? Mik azok a tényezők,amiktől elmegy a kedvetek?

N.

2017. okt. 19. 02:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt van, aki alapból nem szereti nyalni. Ott mindegy milyen " szép" a puncid, nem fogja. Másrészt sok férfinak meg tök mindegy, hogy néz ki, nyalni akar. A többség az utóbbi körbe tartozik, talán a kiszemelt és is.
2017. okt. 19. 13:08
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de punci terén is ízlések és pofonok. Jó dolog, hogy elégedett vagy magaddal, legyél is, de bármilyen hihetetlen, létezik olyan, akinek éppen nem a babapunci jön be, hanem a minél nagyobb, minél fodrosabb kisajak. Sőt, olyan férfi is létezik, akit az a a minimális, fazonírozott szőr is zavar, de olyan is, aki a teljesen természetesen hagyott fazonra izgul.

Szerinte azért a legtöbb férfinél úgy működik, hogy ha szereti az adott lányt, akkor szereti a punciját akkor is, még ha eredetileg nem is az "ideálja" és jó eséllyel szeret is örömet okozni a másiknak.

Aki meg nem szeret valami miatt nyalni (minden nő sem szeret orálozni ugyebár...), annak a te szerinted szép puncid sem fogja meghozni a kedvét jó eséllyel.

2017. okt. 19. 16:12
 13/21 A kérdező kommentje:

7-es:

gondolatban elég sok farkat leszopnék,mert a farok akárhogy is nézzük,egészséges nő számára izgató,még akkor is,ha nem a párja farkáról van szó.A gyakorlat már más.Ott csak a páromét,viszont az nem érdekel,ha nap végén hazaér és éppen nem patyolat tiszta,nem küldöm el tusolni,ha épp megkívánom.Szeretem őt érezni és nem a sterilre mosott nemi szervét. Aki nem végez fizikai munkát,az egy munkanap alatt nem lehet olyan büdös,hogy a párjának elmenjen tőle a kedve.Legalábbis jobb helyeken.Aki izzad,mint a ló,akkor is,ha ül egész nap,annak a tusoláson kívül egy beutaló is kell. Legfeljebb abban a hirtelen felindulásban, amikor az ágyra lököm és melózott egész nap,kimarad az orál, ha olyan.Lehet még nagyon sok minden mást is csinálni egy farokkal,de az exeimmel nem volt ilyen problémám.Persze az is finom nagyon,amikor hiper-szuper tiszta,nyilván,de én pl a volt barátaimat nagyon szerettem nap végén is letámadni,mindenféle előkészület nélkül.A kémia erről (is ) szól.

A másik,ami nőként is borzaszt más nőkkel kapcsolatban:

nagyon sokan élnek abban a tévhitben,hogy arra a kérdésre,hogy : szeretsz szopni?, az a "megfelelő" válasz,hogy : igen,mert imádok a páromnak örömet szerezni.

Ez részben aranyos, részben béna.

Egy férfit ne azért szeressen szopni egy nő,mert örömet okoz neki.Egy férfit azért kell szeretni szopni,mert a nő egyszerűen akar és szeret szopni.Mert kell neki a farok.A férfi ettől élvezi..hogy a nő megőrül a farkáért, nem pedig szeretetszolgálatra szorul,hogy : persze,hogy "megteszem",hisz tudom,hogy ez neki jó.

Igen, a "megteszem" szóba is bele tudok kötni nőként. Ezt nem megtenni kell,hanem kívánni és önző módon rácuppanni.

Engem azért ne nyaljon ki senki,mert "nekem ez jó".Azért akarjon kinyalni,mert ellenállhatatlan vágyat érez azon testrészem iránt és ez NEKI a legjobb.

Úgy érzem,elég sok férfit " kiherélnek" a nők, bár ez a téma jócskán nem ide tartozik,úgyhogy bocs az off-ért,

le is zárom.

2017. okt. 19. 16:30
 14/21 A kérdező kommentje:

12-es:

igen,sok mindenben egyetértek.Annyival kiegészíteném,hogy az én puncim nem "szerintem" szép,hanem objektíven szép.Magyarul: tény.

Kicsit segítek :

„ A szépség szubjektív.”

Tévedés. A szépség objektív és mindig is az volt. A szépség szimmetrikus, szabályos, matematikailag lemodellezhető. A szubjektív része a dolognak ott kezdődik, hogy az adott „képlet” az egyén adott ízlésének mennyire felel meg. Tehát nem a szépség relatív, hanem az ízlés. De az nagyon. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, de azt is az adott kor szelleme formálta és termelte ki , nem pedig a konkrét, fizikális adottságok, paraméterek, arányok határozták meg.

Tehát valóban,van olyan,akinek nem tetszik a szabályos,szép punci, itt írta is az egyik hozzászóló,az nyilván mást nyal,de a tény attól még tény marad. Az ízlés az,ami változó.

Nekem sem jönnek be például a kifejezetten szép férfiak...inkább a sármos,érdekes karakterű,férfias,maszkulin pasik..bőven elég "egy szem nő" egy kapcsolatban,nem kell még egy.:)

De szerencsére van választási lehetőségünk :)

Köszi a válaszokat.

2017. okt. 19. 16:38
 15/21 A kérdező kommentje:

6-os :

hát ilyen stílussal neked valóban csak a tyúkszar marad.

2017. okt. 19. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:

"

Tévedés. A szépség objektív és mindig is az volt. A szépség szimmetrikus, szabályos, matematikailag lemodellezhető. .......... adott kor szelleme formálta és termelte ki , nem pedig a konkrét, fizikális adottságok, paraméterek, arányok határozták meg." Atyavilág!!!! Hol tanitották neked ezt a borzaszto sületlenséget?

2017. okt. 19. 19:48
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Na muti azt a ritka szép nunit! :)
2017. okt. 19. 19:51
 18/21 A kérdező kommentje:

17-es:

ahhoz ritka jóképű pasi is kell,hogy láthassa.

Kérdés egyébként nem ez volt.

Köszi a válaszokat.

2017. okt. 19. 20:12
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor én a ritka jóképű pasi vagyok, kérdező! :)
2017. okt. 19. 20:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nagyra vagy a p*náddal,akkor mutathatnál egy képet a nagyérdeműnek.
2017. okt. 20. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!