Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki vagy ne?
Kavarok egy sráccal (találkoztunk eddig 2x és mind a 2x lefeküdtem vele és úgy tűnik hogy alakul) de pár napja lefeküdtem egy másik sráccal is. Sok minden jár most a fejemben. Vannak pro és kontra érveim az ellem hogy elmondjam vagy sem. Harcban állok magammal. Ti mit gondoltok?
18/L
Zárójelben jegyzem meg hogy nagyon sok férfi is ezt csinálja, akkor miért ne lehetne egy nőnek is.
A Vikingeknél a nő szabadon variálhatot úgy mint a férfi.
Nálunk még ma is büdös k*rvázás kődobálás és máglyánelégetés a divat.
Mondom én ezt úgy hogy férfi hozzászóló vagyok.
Az én jelmondatom 30 éves fejemre ha 100 férfival akar lefeküdni egy nő csinálja de élvezze is. Ha rám hallgat mindenki azt csinál amit akar.
A konzervatív értelembe vett kapcsolatok illúziója lerombolódott.
A genetikánkban van ez a sokmindenkivel szeretkezés, mert fő a változatosság ugyanakkor jó egy fix nyitott elfogadó kapcsolat is.
A hazudozás, és az átverés témaköre egy másik kávéház, de általában visszavezethető az önbecsapás és a nem elfogadás vertigójába.
Még hozzátennék annyit hogy akinek a szexuális élete a zéró felé tendál az nagyátlagban irigy is a másik és
(mindegy melyik nem) gazdag, változatos szexuális életére.
Nincs ebbe semmi meglepő, aki irigy az itélező is és megkeseredett is, mert őt valami vagy valaki de sok esetben saját maga gátolja a megvalósításban.
Nincs ezen semmi meglepő.
Mondja ezt egy 29 éves szűz férfi aki próbál objektív lenni, belátni a hibáit és próbál fejlődni, megérteni az élet körforgását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!