Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam neki vagy ne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

09912 kérdése:

Elmondjam neki vagy ne?

Figyelt kérdés

Kavarok egy sráccal (találkoztunk eddig 2x és mind a 2x lefeküdtem vele és úgy tűnik hogy alakul) de pár napja lefeküdtem egy másik sráccal is. Sok minden jár most a fejemben. Vannak pro és kontra érveim az ellem hogy elmondjam vagy sem. Harcban állok magammal. Ti mit gondoltok?

18/L

2017. okt. 18. 17:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha még nem jártok csak találkozgattok akkor nem vagy neki köteles beszámolni. Nem volt megcsalás mert nem vahytok párban.
2017. okt. 18. 17:34
 2/22 anonim ***** válasza:
33%
B.I.T.C.H.
2017. okt. 18. 18:02
 3/22 A kérdező kommentje:
Ez roppant értelmes hozzászólás volt.
2017. okt. 18. 18:43
 4/22 anonim ***** válasza:
Találd ki melyiket akarod de nem kell beszámolni mert még egyedülálló vagy
2017. okt. 18. 19:20
 5/22 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb az őszinteség már a kapcsolat elején is.
2017. okt. 18. 19:59
 6/22 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok hogy azt mondana hogy köszöni szépen nem kiváncsi rám
2017. okt. 18. 20:09
 7/22 anonim ***** válasza:

Igen sajnos benne van de abban meg igaza van az elöttem íróknak hogy még nem voltatok kapcsolatban.

(Azon most túltettem magam hogy a monogám kozervativizmusomnál fogva kicsit szürreálisnak tartom de nem vagyunk egyformák)

Ha engem kérdezel és a srác helyében lennék azt gondolhatnám hogy nem veszel komolyan vagy én nem voltam neked akkora szám hogy más is bejátszott.

Válaszd ki azt akivel jobban el tudod képzelni, akit jobban megszerettél akifelé többérzelmed vam.

31f

2017. okt. 18. 20:39
 8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem az is közre játszhatott hogy nem mondod semmi biztosat hogy kellek e neki vagy sem csak hogy jó lenne többet talizni. Aztán hogy nem tudom mivan.
2017. okt. 18. 20:42
 9/22 anonim ***** válasza:
Igen egy kapcsolatban fontos az őszinte kommunikáció és ezt a lépést a srácnak kellett volna megtennie első körben, hogy mit szeretne/tervez..
2017. okt. 18. 21:30
 10/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok!:D van egy fiú akivel alakul a dolog köztetek errel lefekszel egy másikkal is..büdös k@rva
2017. okt. 18. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!