Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon szűk vagyok, max 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szűk vagyok, max 2 ujjam fér be, pasinak inkább csak 1. A pettingnél eléggé benedvesedek, de nem tágul, nem tudok ellazulni. Hogyan lehetne ezen segíteni még?

Figyelt kérdés
Ha így hatolna be sztem nem lenne jó. Persze rendben van, ha fáj az első, de szerintem így túlságosan is fog. 22 éves szűz vagyok. Nem kérek privát üzeneteket.

2017. okt. 17. 23:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ujjal tágítgatni. A megfelelő pozícióban be fog férni, utána pihenjetek legalább egy hetet mielőtt újra próbálkoztok... Az első hetek fájdalmasak voltak, most minden teljesen simán megy. :) Csak azt kellett valahogy kibírni...
2017. okt. 17. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Gyakorlással...hidd el, ki fog engedni a nuncikád.
2017. okt. 18. 08:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Minden rossz első alkalom,általában a nem megfelelőpartner megválasztásából fakad. 1 tapasztalt partnernek tudnia kell mitől tágulsz,mik a félelmeid,mert vannak,és hogy hogyan oldja ezeket. Hogy menjen elébe olyan dolgoknak ami számodra hasznos,de kínos felhoznod,és félsz is tőle. 1 megfelelő partner ezt alapból felhozza mert beszélni kell róla. Minden jó szex alapja a komunikáció,hogy mind a 2 félnek hogyan jó. Én az első alkalmat nem nevezném szexnek,hisz itt pont a lányon van a hangsúly,amivel ugyebár semmi baj,csak nem épp úgy zajlik mint 1 normális szex. Sokkal több figyelmet,törődést,és türelmet igényel. 1 jó partner elébe megy a dolgaidnak és felhozza hogy megbeszéljétek,ezáltal a félelmeid is elmúlnak ami hüvelyi összehúzódást eredményezett volna,mint stressz. Azért hasznos a megfelelő partner megválasztása: Mert míg nincs gond addig tök hepi minden,de ha valami becsúszik. Pl. nem megy be mert szűk vagy,tudja ezt a fiú kezelni!!!!! Megbeszélni veled,orvosolni, hogy ne érezd magad emiatt cefetűl rosszul,vagy ne érezd magad hibásnak. Ha félsz és nem tudsz kitágulni,(BOCSÁNAT) de nem megfelelő partnert választottál. Hisz ha az lenne nem kellene itt tenned fel ezt a kérdést,hanem a pároddal,partnereddel közösen beszélgetnétek erről.
2017. okt. 18. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Na azért ne csináld azt, hogy a #3-as válasza alapján dobod is a pasidat mert "nem jól választottál".

Ez úgy hülyeség ahogy van.

Beszéljetek róla, csinálgassátok és ne stresszeljetek rajta, ahogy előttem is mondták, engedni fog a puncid. ;)

22/F

2017. okt. 18. 09:19
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Be kell azt tenni. Nem tokolni. Ideje mar.
2017. okt. 18. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, pontozzatok le amiert olyat irok ami minden nonel evezredek ota mukodik.
2017. okt. 18. 14:35
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Elolvasta a kérdést és rögtön tudtam hogy jönnek a megmondóemberek akik szerint a megfelelő partner kell neked és ezek pont ők maguk. Közröhej.

Ne parázz nincs semmi gond. Ha eljön az idő és lesz egy stabil partnered aki figyelmes, kedves megértő és szeretitek is egymást akkor semmi gond nem lesz. Csak sokat játszatok előtte egymás tesével, ismerjétek meg egymást és ne erőltessetek semmit.

2017. okt. 18. 22:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Befért a pasid?

2017. okt. 19. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!