Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit fog gondolni ha ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit fog gondolni ha ennyire benedvesedek?

Figyelt kérdés

Ha egy fiú elkezd közeledni hozzám és mire lekerül a nadrág/bugyi iszonyatosan nedves leszek de nem fekszem le vele akkor mit fog gondolni?

Nem lesz gáz hogy nem akarok vele lefeküdni pedig ennyire nedves lettem tőle?

2017. febr. 22. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
lekerül a bugyi és mégse akarsz vele szexelni? Franciázni se?
2017. febr. 22. 15:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha nem fekszel le vele, akkor miért kerül le a nadrág?

Én símán barátok előtt nem szoktam levetkőzni alsóra.

2017. febr. 22. 15:51
 3/12 A kérdező kommentje:

Én sem igazán, de én szexelni sem szoktam rögtön egyből.

Így ezért tabu a szex.

2017. febr. 22. 15:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Figyelj, én is ezzel a "problémával" küzdök, mert valljuk be, sokszor tud fejfájást okozni. De ezt ne szégyelld, legalábbis akkor, ha a barátod normálisan tud ilyenekre reagálni. Egyes pasikat ez nem zavarja, sőt.. Valakinek tetszik. Valakinek nem, de ez van, nem te választottad, hogy így legyen.

Akkor feküdj le vele, ha érettnek érzed magad hozzá, és készen állsz rá.

2017. febr. 22. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszik és semmi gond nincs ezzel sőt !!

De ha nem akarod akkor addig ne is vetkőz !

2017. febr. 22. 16:57
 6/12 aperitif ***** válasza:
Értem én, hogy nem akarsz egyből szexelni, de akkor nem kell levetkőzni. Én legalábbis csak akkor szoktam a bugyimat levenni, ha szexelni, vagy pettingelni akarok. Beszélgetéshez, sétához, kávézáshoz marad a bugyi.
2017. febr. 22. 17:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem a kávézóban szeretném levenni a bugyimat, nem értem mi azzal a probléma ha pettingig eljutunk és mást és nem szeretnék. Vonzódom hozzá, tetszik, stb de szexelni még nem szeretnék. Nálam nem a bugyi akadályozza meg a szexet hanem az ha valamelyik fél nem szeretné.
2017. febr. 22. 18:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Soha nem értettem, hogy egy szopás miert kevésbé intim mint a közösülés...
2017. febr. 22. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:

Így értem. Szerintem teljesen természetes hogy van egy folyamat, amígy a SZEXhez elértek, s egy ilyen része a petting.

Magamból kiindulva, ha egy csurom nedves punci kerülne a szám elé akkor az utolsóbcseppig kinyalnám belóle. És szerintem a legtöbb fiú ilyen mint én. Persze van aki nem. Remélhetőleg a jobbik "fajtához"lesz szerencséd 😎

2017. febr. 22. 18:50
 10/12 A kérdező kommentje:
8!: Számomra is egy szinten van, de például kézzel kielégíteni a másikat nekem még a szex előtt. Az mehet, tapasztaljuk ki kicsit a dolgokat és utána jöhet más is. (Kézzel való kényeztetéshez nálam nem kell nadrág, bugyi hiszen anélkül kényelmesebb, minden jobban elérhető.)
2017. febr. 22. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!