Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog gondolni ha ennyire benedvesedek?
Ha egy fiú elkezd közeledni hozzám és mire lekerül a nadrág/bugyi iszonyatosan nedves leszek de nem fekszem le vele akkor mit fog gondolni?
Nem lesz gáz hogy nem akarok vele lefeküdni pedig ennyire nedves lettem tőle?
Ha nem fekszel le vele, akkor miért kerül le a nadrág?
Én símán barátok előtt nem szoktam levetkőzni alsóra.
Én sem igazán, de én szexelni sem szoktam rögtön egyből.
Így ezért tabu a szex.
Figyelj, én is ezzel a "problémával" küzdök, mert valljuk be, sokszor tud fejfájást okozni. De ezt ne szégyelld, legalábbis akkor, ha a barátod normálisan tud ilyenekre reagálni. Egyes pasikat ez nem zavarja, sőt.. Valakinek tetszik. Valakinek nem, de ez van, nem te választottad, hogy így legyen.
Akkor feküdj le vele, ha érettnek érzed magad hozzá, és készen állsz rá.
Nekem is tetszik és semmi gond nincs ezzel sőt !!
De ha nem akarod akkor addig ne is vetkőz !
Így értem. Szerintem teljesen természetes hogy van egy folyamat, amígy a SZEXhez elértek, s egy ilyen része a petting.
Magamból kiindulva, ha egy csurom nedves punci kerülne a szám elé akkor az utolsóbcseppig kinyalnám belóle. És szerintem a legtöbb fiú ilyen mint én. Persze van aki nem. Remélhetőleg a jobbik "fajtához"lesz szerencséd 😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!