Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fog gondolni ha ennyire benedvesedek?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú elkezd közeledni hozzám és mire lekerül a nadrág/bugyi iszonyatosan nedves leszek de nem fekszem le vele akkor mit fog gondolni?
Nem lesz gáz hogy nem akarok vele lefeküdni pedig ennyire nedves lettem tőle?
2017. febr. 22. 15:40
11/12 A kérdező kommentje:
Ebben reménykedtem hogy nem egy zavaró dolog de nem fogja hülyeségnek tartani hogy nem akarok lefeküdni vele pedig láthatóan nagyon kívánnám őt?
2017. febr. 22. 19:14
12/12 anonim válasza:
szerintem ha előtte beszélgettek erről, és tudja, hogy lehet, aznap csak egy isteni punci lefetyelésében lesz része, ami után, vagy közben te is kényeztetni fogod őt, nem lesz ellene semmi kifogása, és bízni fog benne, hogy legközelebb még kellemesebb dologban lesz része :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!