Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a volt barátomra tudok gondolni szexel kapcsolatban. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt barátommal nem regen szakítottunk ő volt az első férfi az életemben.
Már biztosan nem fogunk kibékülni ha rajta múlik. De az a baj, hogy én se elötte, se közbe, se utána nem találkoztam más olyan fiúval akihez szexuálisan vonzódnék.
Akik udvarolnak nekem, ők pedig pláne nem olyanok.
Így mi lesz velem? A mai napig csak rá tudok gondolni...
Legszivesebben vissza könyörögném magam és egy hatalmasat szeretkeznék vele..de ez nem lehetséges.
Szerintetek mit tegyek?
2016. dec. 27. 21:11
2/3 anonim válasza:
Más férfi is ért a puncihoz, megsúgom neked. :)
3/3 anonim válasza:
Az elsot nehezebben felejtik el, egyfajta kotodes alakul ki koztetek. Ne aggodj, majd jonni fog valaki, aki tetszik es szexualisan is vonzodsz hozza. Ehhez ido kell, nem baj ha evek multan lepsz rajta tul. Mindenki maskepp dolgozza fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!