Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben egy kezdő mit csináljon?
Tanuljon az idősebbtől!
A lány szopni, a fiú nyalni! Élvezésig!
Először is tudni kéne hogy fiú vagy lány vagy :D
De mindkét esetben az az alap ha a paroddal kitapasztaljatok kinek mi esik jól es akkor azt tanulod meg idovel :)
18L
Lány vagy fiú?
Milyen póz?
Maradjon csendben vagy sem?...
Mit értesz "csinálás" alatt? Amíg nem konkretizálsz, addig a kérdésnek sincs értelme.
Ezt tényleg kifejthetnéd bővebben.
Ha lány vagy -amit feltételezek-, ne feküdj úgy, mint egy fadarab... feltételezem csókolóztok közben, ott vannak az érintések, simogatások... van akinek bejön az is ha vannak kisebb harapdálások, esetleg karmolás/markolás... de ezt ki kell tapasztalni. Misszionáriusban tudod mozgatni a csípődet, ezzel is segítesz a pasinak. Lovaglóban egyértelmű, hogy mozogsz... kutyapózban nagyon semmit sem tudsz...
Ha tapasztalt(abb) a párod, akkor rá fog vezetni a dolgokra.
Ez ösztönből jön,csodálom,hogy nem kérdezitek meg azt,hogy hogy kell kitörölni a seggeteket.
Én is voltam kezdő,meg a barátnőim is,mégse kellett megmondanunk egymásnak ,hogy ki mit csinájon az első alkalomkor.
Miért van az,hogy a mai generáció ennyire életképtelen?
Lazulj el azt cs...
Nem értem mit kell ezen problémázni...Régen meg tudták oldani net nélkül most miért nem lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!