Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Egy kezdő de magabiztos...

Egy kezdő de magabiztos szakácslány milyen bográcsos kaját csináljon hávazatóra?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Gulyásleves, babgulyás, palócleves, birkapörkölt, marhapörkölt - ezek közül egyik sem nehéz, nem sokat kell vele veszödni és finomak.
2010. júl. 12. 22:22
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

palacsinta.

azt mindenki szereti.

2010. júl. 12. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Palacsintát hogy lehet bográcsban csinálni?

Bográcsban azért nehezebb főzni,mint tűzhelyen. Könnyen leéghet,ha nem vagy elég ügyes.

2010. júl. 12. 22:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én először egy kevésbé húsos étellel próbálkoznék a helyedben. Mondjuk paprikáskrumpli sok kolbásszal vagy virslivel :)
2010. júl. 12. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én is a paprikáskrumplira szavazok....

olvasztasz szalonnát (20-30 dkg is akár) zsírnak rádobsz 4-5 fej apróra vágott hagymát, kis sót, jól megdinszteled, ráteszel 2-2,5 kg krumplit a zsírra közvetlen, kicsit párolgatod, hogy üvegesedjen a széle (ettől és a rengeteg hagymától lesz jó sűrű a szaft), majd mehet rá a pirospaprika (érje a zsír, hogy szép piros legyen, anyósom csodálkozik mindig, miért nem piros a kajája, pedig annyi paprikát használ :D )...felöntöd vízzel, hogy épp lepje a krumplit, 2 fej paprika, 2 nagy fej paradicsom, 3-4 fokhagymagerezd mehet bele....(kis só még vagy ha szoktál használni, akkor pirosarany, erős pista)...ha a krumpli kész, mehet bele a virsli v. kolbász vagy mindkettő és kb 2-3 perc alatt készre főzöd

ha szeretitek keverhetsz bele előre megfőzött nokedlit és kis tejföllel tálalod

vagy ha pikánsat akarsz, akkor beledobhatsz a főzés elején 2-3 szár kaprot ;) - tudom, hogy hülyén hangzik, de egyszer nem nagyon vittünk ki a telekre fűszereket, anyósom ősrégi vackait meg nem akartam használni ezért összeszedtem némi újhagymát és kaprot, lesz ami lesz alapon, isteni volt a krumpli :D

2010. júl. 12. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
chili con carne. babkonzerv, kukorica konzerv, hagyma, darálthús, ( vmi chili con carne alap - raffinéria) Nálunk mindig bevált.
2010. júl. 13. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kolbászos lecsót!(vagy ha mégis elillan az önbizalmad,akkor teát!:D)
2010. júl. 13. 15:46
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyon rendesek vagytok.

Megírom, mit főztem és hogy milyen lett.

2010. júl. 13. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert! És tényleg irj, hogy hogy sikerült.
2010. júl. 14. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!