Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kívánom a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a barátom?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg, de valahogy nem kívánom a szexet vele. Amikor elöször lefeküdtünk akkor ő még szüz volt én már nem, de tapasztalatom nem volt sokkal több mi.t neki. Ha aktusra kerül sor akkor mindig ügyetlen, vagy untam ,eddig csak kézzel tudott kielégiteni. Lehet ezek a félresikerült probálkozások miatt ment el a kedvem. De valahogy már azt se kivánom, hogy kielégitsen és megcsokoljon. Én is csak kézzel csinálom neki szájjal már rég csináltam. És itt állok tehetetlenül a helyzet elött, hogy miért jött rám ez az egész.

Annyi jutott csak az eszembe, hogy most a szüleimnek vannak gondjai és azota figyeltem meg ezeket elötte nem.

Amugy ezen kivül nagyon jol elvagyunk, szeretek vele lenni, csak ha érzem, hogy olyan szitu van akkor kitalálok egy programot vagy ráterelem másra a témát. Ez már neki is feltünt, de nemtudom hogy beszélnem kéne e erröl vele vagy nem.

18 évesek vagyunk és kicsit több mint fél éve vagyunk együtt.

Tudnátok leikus szemszögböl tanácsot adni? Elöre köszönöm!

2017. okt. 16. 22:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát igen vannak férdiak akik nem tudják megadno a nőnek az élvezetet. A jó szex a kölcsönös pozitív impluzusok kavalkádjából kéne álljon. A Vonzalom mondjuk vagy meg van vagy nincs de építeni is lehet.

Bár valamikor vonzódhattál a barátodhoz ez a vonzalom elhalványult vagy soha nem volt ha nem menthető mást kell keresned akit igazán kívánsz.

2017. okt. 17. 23:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is szakits vele de ne mond h ezert talalj ki valami mast! Ezt semmi kepo ne mond el en pl ki akadnek tole... ne ba*zd el az eletet.. :D
2017. okt. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!