Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kívánom a barátom, de volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom a barátom, de volt már egy csalódásom, és félek, hogy ismét csalódnom kell. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 12. 10:07
 1/9 anonim ***** válasza:

döntened kell, hogy megbízol e benne...vagy miben csalódtál?

teljesítményben? ha megint nem lesz jó, beszélj vele...

23F

2016. júl. 12. 10:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vele volt csalódásom, hanem egy másik sráccal. Azóta nem engedtem senkit magamhoz közel, félek az újbóli kihasználástól. Bízom a barátomban, de már nem egyszerű feloldódnom, mindig az jár a fejemben, hogy vajon ő is csak kihasználni akar-e. Elég friss a kapcsink.
2016. júl. 12. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:

"Bízom a barátomban"

"mindig az jár a fejemben, hogy vajon ő is csak kihasználni akar-e."

nálam ez a 2 mondat mintha ütné egymást...

23F

2016. júl. 12. 10:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Mint írtam, elég friss a kapcsink, és gyorsnak tartom, hogy már szexeljünk. Viszont ő nagyon akarja, nem erőlteti, de látom rajta. Én is kívánom őt, de ott az a gát, hogy nekem ez kicsit mégis gyors. Bízom benne, de abban a srácban is bíztam, aki átvert, emiatt félek most is, hogy nehogy ő is eljátsza a bizalmam.
2016. júl. 12. 10:20
 5/9 anonim ***** válasza:

akkor még várj amíg nem érzed úgy, hogy készen állsz...

ha annyira szeretnéd addig legyen petting, ne legyen behatolás...ha az sem fér bele, akkor még az sem...

23F

2016. júl. 12. 10:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2016. júl. 12. 10:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy mi történt és még várjon rád! Ha otthagy, akkor csak felszúrni akart. Ennyi!
2016. júl. 12. 10:26
 8/9 A kérdező kommentje:
Tudja, mi a helyzet, ezért is nem erőlteti, de látom rajta, hogy akar, és ez így elég kelletlen számomra, mert idő kell, mire meg tudom adni neki :/
2016. júl. 12. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha tudja és nem is noszogat, akkor mi a bajod? Élvezd ki, hogy vele vagy, aztán majd jön magától! Kívánni meg persze, hogy kíván, mégiscsak a párja vagy... Selymeskedjetek, szeressétek egymást, ráértek később is!
2016. júl. 12. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!