Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kívánom a barátom, de volt már egy csalódásom, és félek, hogy ismét csalódnom kell. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 10:07
1/9 anonim válasza:
döntened kell, hogy megbízol e benne...vagy miben csalódtál?
teljesítményben? ha megint nem lesz jó, beszélj vele...
23F
2/9 A kérdező kommentje:
Nem vele volt csalódásom, hanem egy másik sráccal. Azóta nem engedtem senkit magamhoz közel, félek az újbóli kihasználástól. Bízom a barátomban, de már nem egyszerű feloldódnom, mindig az jár a fejemben, hogy vajon ő is csak kihasználni akar-e. Elég friss a kapcsink.
2016. júl. 12. 10:12
3/9 anonim válasza:
"Bízom a barátomban"
"mindig az jár a fejemben, hogy vajon ő is csak kihasználni akar-e."
nálam ez a 2 mondat mintha ütné egymást...
23F
4/9 A kérdező kommentje:
Mint írtam, elég friss a kapcsink, és gyorsnak tartom, hogy már szexeljünk. Viszont ő nagyon akarja, nem erőlteti, de látom rajta. Én is kívánom őt, de ott az a gát, hogy nekem ez kicsit mégis gyors. Bízom benne, de abban a srácban is bíztam, aki átvert, emiatt félek most is, hogy nehogy ő is eljátsza a bizalmam.
2016. júl. 12. 10:20
5/9 anonim válasza:
akkor még várj amíg nem érzed úgy, hogy készen állsz...
ha annyira szeretnéd addig legyen petting, ne legyen behatolás...ha az sem fér bele, akkor még az sem...
23F
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2016. júl. 12. 10:26
7/9 anonim válasza:
Beszéld meg vele, hogy mi történt és még várjon rád! Ha otthagy, akkor csak felszúrni akart. Ennyi!
8/9 A kérdező kommentje:
Tudja, mi a helyzet, ezért is nem erőlteti, de látom rajta, hogy akar, és ez így elég kelletlen számomra, mert idő kell, mire meg tudom adni neki :/
2016. júl. 12. 10:32
9/9 anonim válasza:
Ha tudja és nem is noszogat, akkor mi a bajod? Élvezd ki, hogy vele vagy, aztán majd jön magától! Kívánni meg persze, hogy kíván, mégiscsak a párja vagy... Selymeskedjetek, szeressétek egymást, ráértek később is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!