Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdek aszexuálissá válni,...

Kezdek aszexuálissá válni, szerintetek lehet köze ahhoz, hogy egyszerűen személyiségre szerethető lányt nem találok, akivel jól érezném magam és passzolnánk vagy ha találtam is végül kiderült, h csak hülyített és csalódnom kellett benne?

Figyelt kérdés
Persze a külső is fontos, de egy külsőre vonzó, jellemre bosszantó vagy unalmas, sekélyes csajjal nem érzem jól magam. Akit kedvelek meg jól elhülyülök vele, azokkal is mindig volt valami para végül, ami után újabb csalódás és kudarcélmény volt csak. Nem értem más, hogy találja meg a lelki társát. Én emiatt már nem is igazán szeretek ismerkedni, nincs is kedvem hozzá és egyre nehezebb évről-évre rávenni is magam, hogy kezdeményezzek.
2015. ápr. 20. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Létezik heteroromantikus aszexualitás. Nincs benne semmi rossz... Úgy is lehet élni. De az ilyemi nem valamitől lesz, hanem van aki alapból olyan.
2015. ápr. 20. 20:28
 2/3 anonim válasza:

Mindenkinek vannak hibái!

A külső meg nem olyan fontos,hiszen az úgyis elkopik idővel,idő kérdése az egész.

A belső sokkal fontosabb,mint a külső!

Fiúnak sokkal könnyebb társat találni mint a lánynak!

Sok sikert kívánok!

2015. ápr. 21. 07:09
 3/3 anonim válasza:
Figyelj, akkor vagy aszexuális, ha egyáltalán nem tapasztalsz szexuális vonzalmat egyik nem iránt se. Attól még, hogy csalódott és kiábrándult vagy, még nem leszel automatikusan az. Gondold át, hogy számodra egy ideális párkapcsolatban vágynál-e szexre.
2015. ápr. 21. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!