Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Személyiségre vonzó csajból...

Személyiségre vonzó csajból miért van olyan kevés, mirt csak külsőre vonzóak a csajok?

Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a szép lányok már eléggé fiatalon konstatálják, hogy Ők szépek nekik nem kell ettől többet tenni. Nem kell olvasni, normálisan viselkedni, semmi ilyesmi. Csak legyenek szépek aztán jó napot.
2014. okt. 27. 18:12
 2/4 Evergrey ***** válasza:
100%
Azért ez nem feltétlen biztos, hogy így van, de a külső szépség egyből szembeötlő (szó szerint :D), míg ahhoz, hogy valakinek a személyiségét igazán megismerd, sok idő kell. Szóval a külsejét mindenkinek megismered rögtön, de a személyiségét csak pár embernek ismered. Viszont tény, hogy manapság a reklámok stb. hatására sokan inkább a külsejükkel foglalkoznak a belső helyett.
2014. okt. 27. 18:12
 3/4 anonim ***** válasza:
nem minden lánynál van így, én szeretek barátkozni rögtön megtalalom a közös témát mindenkivel,kicsit sem itelek el senkit a kinézet alapján mert jogom nincs hozzá én sem vagyok tökéletes, viszont nem mondom hogy csúnya lennék, most mielőtt jönnek ezek a hű egoista csaj nem! kicsit sem vagyok az, és eléggé fiatalon mint ahogy az első mondja kicsit sem voltam tűrhető sőt.. kövér voltam, érdekes volt mert másokon még tetszett is..csak magamon láttam azt hogy csúnya vagyok, szóval nem volt önbizalmam de mióta konditerembe járok és olyan alakom van hogy nos felmerem vállalni azóta merem azt mondani hogy szép vagyok, és igaz adok a kulsomre de attól még nem vagyok valami üres fejű tömeg gyártmány van rengeteg hobbim, és egyenisegem szóval kulsorol ítélni a világon a legnagyobb hülyeség!
2014. okt. 27. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én még nem találkoztam eddig olyan dekoratívabb külsejű lánnyal akinek a személyisége is megnyerő lenne, pedig jóindulattal, illedelmes módon próbáltam beszélgetni, és mások beszámolói alapján is úgy látszik nem sok ilyen van (kb 85%-uk beképzelt, flegma, pénzre hajt, felszínes...), és a miértre a válasz talán a rengeteg udvarló, próbálkozó férfiak lehetnek akiktől az ego a fellegekbe szökik, jó lenne ha egyre több férfitársam ébredre öntudatra, a farkuk helyett az agyuk is vezérelhetné őket, a nők ezáltal kevesebb figyelmet kapnának és észbe kapnának hogy mégse ilyan nagy a választék, ők sem kaphatnak csakúgy szexet csettintésre...nem is tudom mi kéne ahhoz hogy a gársadalom ezen szegmensei észbe kapjanak(?)
2014. okt. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!