Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemrég volt egy szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég volt egy szerelmi csalódásom és van egy tervem. Szerintetek sikerrel tudok járni?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy volt egy majdnem kapcsolatom. Aztán kezdett eltávolodni valamilyen okból (ezt mai napig sem tudom). Tetszettem neki, a belsőm is bejött neki, sokat tudtunk beszélgetni, mégis elhanyagolt.. Aztán most a szemem láttára, összejött egy csajjal.

ÉS A LEGFONTOSABB: elterveztem, hogy teljesen megváltozom. Fogyni szeretnék, minimum 10-15 kg-ot. Tudom, hogy nem vagyok vékony, de még így is bejöttem neki. Aztán a fogam a nyáron ki szeretném fehéríttetni, illetve a nyáron egy régi álmom váltanám valóra,hogy megműttetem a melleim.

Azt szeretném a saját boldogságomon kívül, hogy rájöjjön,hogy mit veszített. Az állandó csajozás helyett odafigyelhetett volna arra, aki igazán tudta volna szeretni.

2015. febr. 19. 18:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azigen.
2015. febr. 19. 18:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel csak az a baj, hogy ezt megint csak miatta teszed. És elsősorban nem magadért.
2015. febr. 19. 18:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Első: ezt hogy értsem? Nem sikerülhet szerinted?
2015. febr. 19. 18:40
 4/14 Coldhands ***** válasza:
69%
csak magadért tegyél bármit, az összes többit meg fogod bánni
2015. febr. 19. 18:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Második: Magamért is csinálom, viszont az, hogy ő is szerepet játszik a tervemben csak jobban ösztönöz.
2015. febr. 19. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez inspirál téged akkor egye fene.
2015. febr. 19. 18:42
 7/14 A kérdező kommentje:
Harmadik: magamért teszem. És egyiket sem bánnám meg. A fogyás az alapból kell.. a fogam így is fehér, de a mosoly nagyon fontos az életemben, mert vidám, vicces vagyok. Sok nevetéssel a komor hétköznapokban. A mellem is régi álom, mert nagyon rosszul érzem magam. Nem tudom elfogadni teljes mértékben magam.
2015. febr. 19. 18:43
 8/14 A kérdező kommentje:
De akkor sikeres lehet?
2015. febr. 19. 18:44
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
1#vagyok,csak magadért tegyél ilyen dolgokat amiket most itt felsoroltál.Az hogy megműtteted a melledet csak azért hogy egy srác rájöjjön hogy mit veszített...elég abszurd.És mi van akkor ha ő szereti azt a lányt akivel a szemed láttára jött össze?Mert akkor magasról tenni fog a szép fogaidra,a modell testedre,meg a formás cicijeidre.Csak akkor változtass magadon ha magad miatt szeretnéd,mások miatt ne akarj változni.
2015. febr. 19. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Fúh, biztos nagyon fogja sajnálni, hogy egy műmacát hagyott ki... ha van egy kis eszed akkor inkább nem csinálod meg ezeket, amúgy is gáz h csak amiatt akarnád ezeket h megmutasd neki "na nézd meg mit hagytál ki". De amúgy a fogyás bőven elég lenne, a többi hülyeség.. de te tudod, jogod van úgy elba szni az életed és a pénzed ahogy szeretnéd ;)
2015. febr. 19. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!