Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem kívánom a barátom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kívánom a barátom?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg, de valahogy nem kívánom a szexet vele. Amikor elöször lefeküdtünk akkor ő még szüz volt én már nem, de tapasztalatom nem volt sokkal több mi.t neki. Ha aktusra kerül sor akkor mindig ügyetlen, vagy untam ,eddig csak kézzel tudott kielégiteni. Lehet ezek a félresikerült probálkozások miatt ment el a kedvem. De valahogy már azt se kivánom, hogy kielégitsen és megcsokoljon. Én is csak kézzel csinálom neki szájjal már rég csináltam. És itt állok tehetetlenül a helyzet elött, hogy miért jött rám ez az egész.

Annyi jutott csak az eszembe, hogy most a szüleimnek vannak gondjai és azota figyeltem meg ezeket elötte nem.

Amugy ezen kivül nagyon jol elvagyunk, szeretek vele lenni, csak ha érzem, hogy olyan szitu van akkor kitalálok egy programot vagy ráterelem másra a témát. Ez már neki is feltünt, de nemtudom hogy beszélnem kéne e erröl vele vagy nem.

18 évesek vagyunk és kicsit több mint fél éve vagyunk együtt.

Tudnátok leikus szemszögböl tanácsot adni? Elöre köszönöm!

2017. okt. 16. 22:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül én meg a szexet úgy ahogy van.

Bármit csinálok csak azt ne kelljen.

2017. okt. 16. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
Muszáj lenne neki is megtudnua ezt,akárhogyis érzel. Így egy elég megmagyarázhatatlan helyzetben hagyod. Valamint... ha fél év után ez a benyomásod róla,és sehogy sem vonz szexuálisan,akkor talán jobb lenne kilépni. Neked nem fáj a szex hiánya,de a fiúnak igen.
2017. okt. 16. 22:36
 3/12 anonim ***** válasza:
26%
Semmi esetre se beszélj vele erről! Ha pedig esetleg ő hozná szóba a témát, ne felelj semmit, csak vonogasd a vállad!
2017. okt. 16. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:

És mással kivánnád a szexet?

Magadat tudod kényeztetni?

Vagy 18 évesen aszexuális lettél?

Nem lehet hogy ő csinál valamit rosszul és a kommunikáció megoldaná a dolgot?

Vélhetően nem illetek össze.

2017. okt. 16. 23:37
 5/12 anonim ***** válasza:

22:30-as Te sem kívánod egyáltalán a szexet? Úgy értem senkivel semilyen formában magadat sem kényezteted ergó teljesen érzéketlenné váltál vagy valamiféle trauma áll a dolog mögött és egy adag elfolytás?

Félre ne érts én nem azt mondom hogy más nem fontos az életben csak furcsa.

Van pár magábafordúlt hölgy ismerősöm akik annyira bezárküztak hogy senkit nem negednek magukhoz közel de valójában kivánnák ők a szexet a kapcsolatot de kialakult egyfajta tudatalatti ön nem elfogadás elfolytás sértettség elhagyatottság azon a fokon ami végkép bezárta a kaput.

2017. okt. 16. 23:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Csinálj belőle exet, és keress egy srácot akivel jó a szex. Ilyen egyszerű.
2017. okt. 17. 05:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Az beteg, aki nem kívánja a szexet.
2017. okt. 17. 12:28
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

5-ös.

Magammal sem foglalkozom, sőt eszembe sem jut a szex , nagyon sok hobbim van és úgy vettem észre ezek érdekelnek valójában.

Igaz hogy sokszor átbhasztak a nők és ezért egyfajta útálatot érzek irántuk, lehet ez is kiváltó ok de így tökéletesen érzem magam.

A pöcölőm is kicsi lett csupán vizelésre használom nincs kangörcsöm ahogy mondják és érzéketlen ott lent minden.

2017. okt. 17. 15:20
 9/12 A kérdező kommentje:

Magamat nem szoktam kényeztetni, vagy ha nagyon ritkán igen akkor se mindig orgazmusig.

Kívánom a szexet, de sajnos vele nem:(

Végiggondoltam az egész szexuális életünket és nagyon kevés alkalom volt amikor ugy tényleg felizgultam és kellemes volt, csak hát unalmas...:/

Nem tudom ezt hogyan tudnánk feldobni ha egyáltalán nem vonzz, hogy lefeküdjek vele.

2017. okt. 17. 15:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Bocsánat, most vettem észre leikusz irtam laikus helyett.
2017. okt. 17. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!