Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jó a szex egy kövér lánnyal?
én voltam 120 kilós lánnyal, de nála mondhatni sorban állnak a jelentkezők :D
a mosolya ami elég sok pasi figyelmét felkelti
kedves rendes csajszi, lehet vele tök normálisan beszélgetni is
a szexet is nagyon élveztem vele, mondjuk nem a hagyományos dolgok voltak benne, BDSM elemekkel tarkítva
#26-os vagyok:
van tapasztalatom eléggé telt lánnyal aki viszont nagyon önző volt, szóval ezt is fontos megmelíteni
Ne vedd figyelembe azokat a válaszokat, amelyeknél lesír, hogy nem próbálta. Pl SzDG, meg még sokan, akik "bottal sem piszkálnák".
Próbáltam, neked is javaslom. Utána még mindig dönthetsz. Mondok néhány dolgot.
Nagyon finom belemarkolni a puha húsba. A mellek gyakran igen nagyok, jó játszani velük, mindenhova oda lehet tartani őket. A kövér fenék izgatja az egész alhasadat, combjaidat, amikor hátulról támadsz. Ha szemből, a húsos szeméremdomb úgy körülfog, hogy az észveszejtő.
A kövér lányok ki vannak éhezve, nem mindig jut nekik fiú. Emiatt habzsolják az élvezetet. Nem kell mondanom, mit jelent ez. Kevés dolog van, amire kérlelni kell őket.
És ha mégis vége lesz, nem válik be, akkor is jót tettél vele, nemcsak az ágyban, hanem a lelkével is: nőtt az önbecsülése, és ez könnyebbé teszi számára a későbbi párkapcsolatokat.
De egyet soha ne tegyél: soha ne alázd meg azzal, hogy a kövérségét fölhánytorgatod. Ez mocsok dolog lenne, ilyet csak a nagyon bunkók tesznek.
Ha érzed, tudod, hogy neki érzelmei vannak feléd, te viszont csak szexet akarsz, akkor inkább hagyd. Pláne, ha szűz is... Valamilyen szinten örökre kötődne hozzád, de nem lenne meg neki az az emlék, hogy szerette is, akinek odaadta magát.
Ráadásul sok férfi azt hiszi, egy kövér nőre nem kell úgy odafigyelni, tapló módon csak a saját élvezetük a fontos nekik. Semmiképp se éreztesd, hogy ő kevesebb, mint bármelyik másik nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!