Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadott vagy vissza taszító a szörős punci?
Ó, kedves #16, már látom is, ahogy a kérdező azonnal ír neked: szia, sajnos nem vagyok lány, csupán engem is felizgatnak a gyönyörű szőrös puncik, és azért írtam ki a kérdést, mert érdekelt, hogy van-e még valaki így rajtam kívül.
Attól tartok, elég lohasztó élmény lesz.
Aki nem próbálta, nem tudja, hogy milyen finom belemélyeszteni az ujjaimat a bozontba.
Érdekes, hogy azt mindenki érzi, hogy a nő haját simogatni, beletúrni finom. Ha ehhez még hozzájárul a tudat, hogy neki is nagyon tetszik, és hogy találhatok ott mást is, akkor megérted, mi a vonzó a szőrös punciban.
A közmondások az össznépi bölcsesség esszenciái. Ismered a mondást? Az a fontos, hogy a pin@ legyen bozontos...
Nekem épp a csupasz a visszataszító, olyan mint egy kislány.
Egy pina legyen szőrös. Persze nem azt mondom, hogy dzsungel, ahol macsétával kell megkeresni a lyukat, de legyen mondjuk rövidebbre nyírt szőr, az a legtutibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!