Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/29 anonim válasza:
Hát attól függ mennyire az 😀ha csak egy picit az nem gáz de ha bozotvágóval kell rámenni az elég gáz sztem 😀
2/29 anonim válasza:
Ha van barátod akkor érdemes borotválni, vagy legalább rövidre vágni. Azért az amikor göndörödik rajta a szőr akkor az nem annyira izgató...
De persze nem kell mindig frissen borotváltnak lennie, nem baj az ha egy kicsit tüsis:D Legalábbis engem nem zavar ha ilyen a Barátnőmnek.:)
3/29 anonim válasza:
Fu nem lattam 15eve szőröset :) nem zavarna egy dbig
4/29 anonim válasza:
Ja az is fontos szempont van e pasid 😀
5/29 anonim válasza:
haaat.. en amugy rendszeresen borotvalom, de multkor kb egy honapig beteg voltam, hetekig hasmenes, meg ilyenek, aztan a vegen mar semmi energiam nem volt erre, sot, meg meg is jott, szoval ahh mondom ugyse lesz semmi.. baratom nincs, alkalmi kaland meg ugyse lesz, ha menszizek. aztan ugy alakult, hogy pont akkor mentem egy par napos taborba, utolso este k vara berugtunk, es az egyik pasi erosen ranyomult.. meg mondtam is neki, h megvan+tobb, mint egy hete nem szedtem le a szort (nekem olyankor sajnos mar eleg hosszu), de ot ez nem zavarta, igy is "kezelesbe vett"..van, akinek nem gond, de en ettol fuggetlenul frusztraltan ereztem igy magam, biztosan a sztereotipiak miatt, hogy csak a csupasz a jo. de en is jobban szeretem ugy, es azota hetente egyszer inkabb akkor is leszedem, ha biztos vagyok benne, hogy "nincs ra szukseg"...
8/29 anonim válasza:
Ha neked úgy kényelmes, akkor hagyd úgy, ez nem hinném, hogy befolyásolja azt, amit nyújtani tudsz :)
9/29 anonim válasza:
Nekem a barátom kéri,hogy csak fazonra borotválkozzak mert ő szereti ha szőröskés felül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!