Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk minden lány után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk minden lány után megfordulnak?

Figyelt kérdés
Minden lányt megnéztek, vagy csak azt, aki vonzó? Illetve mikre gondoltok miközben nézitek? Csak arra hogy milyen jo lenne megb...?

2017. okt. 13. 21:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én nem szoktam megnézni senkit, nem vagyok az a típus

általában elvagyok a magam kis világában, gondolataiban, max azokra figyelek fel akik engem néznek, de azokat sem nézem meg, de általában szemet szúr a tekintetük :)

24F

2017. okt. 14. 07:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Elsőnek arra gondolok, hogy milyen jól néz ki. Utána meg arra, hogy idegenként mit engedne meg nekem...csak kinyalást, vagy dugást is? :) De ez függ attól is, hogy hogyan van felöltözve. Ha kipakol mindent, akkor főleg a szexre gondolok vele kapcsolatban. Amikor nem pakolnak ki mindent, akkor szintén szexre, meg arra, hogy milyen jó lenne járni vele.
2017. okt. 14. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!