Elítélendő, hogy élvezem, hogy megfordulnak utánam az utcán?
19 éves, ~180 cm és ~55 kg vagyok, ~75/C-D (melltartó fazontól függően) mellekkel. És szeretem kirakni őket, kivágott felsőt felvenni néha. Nem mindennap! De ha olyan helyre megyek akkor szeretem megmutatni. És tetszenek a reakciók, mert lenyűgöznek, sokszor viccesek. :D Nem tartom magam szépnek, de a melleimmel megvagyok elégedve.
Elítélendő,hogy élvezem néha az ilyesfajta figyelmet? Őszinte, de normális válaszokat szeretnék, ha lehet. :)
Végre egy NŐ, aki nem érdemtelenül kapta a nagy melleit!
Szerintem egyáltalán nem elítélendő!
Minden nő rengeteget költ arra, hogy szép, friss, üde, illatos legyen - és ez nagyon helyénvaló!
Mindezt azért teszik, hogy felhívják a férfiak figyelmét, hogy ápoltnak, kívánatosnak hassanak.
A szemfestés pl. a szem hangsúlyozására, karakterizálására való: igyekszenek izgatóvá, csábossá tenni...
Miért lenne elítélendő, ha egy nő hangsúlyozza a formás melleit?
Itt még megteheted, mondjuk biztos sok férfinak fájdítod ezzel a szívét, hogy csak nézni tudnak...
De nyugaton ahol már a muszlim migránsok és az afrikaiak ellepték az országot, az olyanokat mint te simán letepernek és megerőszakolják.
A világon semmi probléma nincs ezzel. Minden nagymellű lánynak így kéne gondolkodnia!;)
25F
17/L vagyok 170cm nekem picit nagyobb mellem van 100/D de neha 105is kell.
En is imadom kirakni imadom ha nem a szemembe hanem melleim'be' neznek :D
Meg amikor setalok latok egy csavot elmenni mellettem es nem nezz ram de arnyekabol latom h mindig vissza fordulnak vagy volt olyan hogy en is vissza neztem meg o is 5mp szerelem meg volt :D szeretem a mellem a seggem megjobban semmit se csinalok vele megis olyan mintha korzovel rajzolnad....
Viszont sehol se kerkedek az idomaimmal facebookon egy kepet nem talalnal ahol valamelyik reszem egy kicsit is latszodna utcan viszont szeretem mutogatni de egy meteres tavolsag megvan:)
Utolag: mielott le rib.nc.zna barki 3,5 eves kapcsolatban vagyok:)!
3,5 éves kapcsolatban bárki lehet:)
Kérdező,nem elítélendő,amíg nem élsz vele vissza.Vagy pl.amikor valaki kirakja,és sétál végig lenézően,hogy a sok lúzer csorgatja a nyálát,meg minek bámulja a pofátlan perverz,na az a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!