Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A fiúk minden lány után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk minden lány után megfordulnak?

Figyelt kérdés
Minden lányt megnéztek, vagy csak azt, aki vonzó? Illetve mikre gondoltok miközben nézitek? Csak arra hogy milyen jo lenne megb...?

2017. okt. 13. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
Igen, mindegyiket megnézzük. A rondákat csak azért, hogy örüljenek. Arra gondolunk közben, melyik hogy készítheti a szilvás gombócot.
2017. okt. 13. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Amelyik lány felkelti az érdeklődésem, azt szívesen megnézem. És nem, nem csak arra lehet gondolni, hogy hogyan húzzuk meg az illetőt, lehet gondolni arra is, hogy milyen helyes kis barátnő lenne, vagy ilyesmi.
2017. okt. 13. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azokat veszem jobban szemügyre, akik tetszenek, de akkor sem feltétlen fordulok utánuk. Az arcuk jobban tetszik, mint a fenekük, és ez szerintem elárulja, mire nem gondolok, mikor megnézem őket :)

25F

2017. okt. 13. 21:33
 4/12 anonim ***** válasza:

Fiújától és kanossági szintjétől függ.

De többnyire azok után szoktak megfordulni akik felkeltik az érdeklődésüket.

Mire gondolunk?

De jó lenne megdugni, letaperolni, vagy csak nézni egész este, mert annyira szép. (az, hogy mit gondolunk szintén hangulatfüggő)

2017. okt. 13. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
elhiszed h nem gondolok semmire? Van h nézek ki a fejemből és úgy is megnézem. Am két okból. Mert tetszik v mert épp egyáltalán nem :B
2017. okt. 13. 21:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon ritkán fordulok meg. Tényleg nagyon ritkán, mivel az arca érdekel főleg.

Ha valami tetszik benne, akkor nézem meg, vagy ha ismerősnek tűnik valahonnan. Az is benne van, amit említettek, hogy néha csak néz ki az ember a fejéből, gondolkodik, és pont egy nő van előtte.

Bár a legtöbb srácnak és férfinak nem esik le, mert nem az a legintenzívebb és legtovább tartó gondolat, de az az első gondolat, hogy milyenek lennének a közös utódok.

Én nem hittem el, amikor jó pár éve erről olvastam, de felidéztem helyzeteket, és tényleg ez volt az első gondolatom. Milyen a tartása, milyen személyisége lehet, megfelelően el tudná-e látni az anyai szerepeket stb.

2017. okt. 13. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:

én nem nézem meg az összes lányt csak akinek tetszik az arca vagy az alakja, de csak finoman...

de ha látok rocker/emo csajokat azokat elég feltűnően megbámulom :D de ha eggyszer bejönnek ez van :D

2017. okt. 13. 22:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Én ha megfordulok egy nő után, elképzelem, hogy milyen serényen tudna nekem például ebédet főzni :D
2017. okt. 13. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:

"Csak arra hogy milyen jo lenne megb...?"

Miért, amikor te ránézel egy csokiskehely képre, amin a tejszínhabon mogyoródarabkák vannak és meg van locsolva karamellával, feltétlenül arra szoktál gondolni, hogy a ülsz az asztalnál és az egészet leöntöd a torkodon? Kb ilyen az összefüggés, nem muszáj ezen (sem) konkrétan gondolkodni.

2017. okt. 13. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, minket a szemünk vezérel, a látvány. Nem gondolkozunk konkrétan azon, mi lenne, ha... Csak úgy, kellemes nézni. Azért fordulunk meg, mert a fenekét is meg akarjuk nézni. Szerintem inkább a lányok azok, akik folyton a basz@sra gondolnak, azért zavarja őket a nézés. Az jut eszükbe, hogy azzal, aki utánuk fordult semmiképp sem akarnák. Ha a fiú tetszik nekik, akkor nem bánják a nézést.
2017. okt. 14. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!