Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti milyen külsejű lányra mondjátok hogy?
Igazából mindegy.
Nem hiszitek el, de a legfontosabb még mindig a kisugárzás.
hát nekem ez főleg belsőtől függ
külsőre a leggyönyörűbb test amit láttam az egy teltebb lányé volt 85 kg, alacsony is volt, de nagyon formás, feszes és vonzó, mellé az ágyban ahogy viselkedett...
de nálam a vonzalom főleg a belsőből fakad, legyen meg a megfelelő belső, de a külső is szintén sokat tud dobni, viszont messze nem elég csak az
24F
Nálam örök érvényű a "külső megfog, belső megtart".
Elsősorban nem a külsőségekre megyek, mert az maximum rövid távon előny.
Ha választhatnék, hogy egy pláza cica, bombázóval éljem le az életem, akinél egy szappanadagolónak is több esze van, vagy egy átlagos kinézetű, de szerethető hölggyel, nem gondolkoznék sokat a válaszon :)
De egyébként a kérdésre válaszolva, nagyon változó, hogy kin akad meg a szemem. Az egészen vékonytól a teltebbig sok mindenki szokott tetszeni, de amit leginkább nézek, hogy szép arca van-e. De pl. egy bűbályos mosoly vagy egy igéző szempár már meg tud fogni :)
#7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!