Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri havi egyszer hivatásos nőhöz menni ahelyett, hogy barátnőt keresgetnék?
Szia!
Szerintem nem éri meg. Kitudja hányan átmentek azon a nőn és még pénzt is kér érte...Egy barátnő szeret téged, törődik veled és nem csak egy aktusnyi időre.
kicsit sem éri meg. Majd mindjárt jönnek neked azzal, hogy barátnőre és ribire mennyit kell költeni. De az jócskán marhaság. Am alapból aki összehasonlít egy r_ibancot egy lehetséges barátnővel, annak ott fejben azért van mit elrendezni...
F
Négyes... Te meg jócskán álszent vagy.
Csak azért írom, mert szerintem tényleg a barátnő a drágább ha csak az anyagi vonzatát nézzük.
Ugyan miért?! Normális nő nem várja el, hogy a párja hetente vegyen neki ezt-azt-amazt. Én legalábbis soha nem vártam el.
Nem azért van barátnőd, hogy költs rá.
Ha így fogod fel akkor tényleg prosti kell neked.
Nem tudom mennyi idős vagy. Neked elég havi 1 szex ? Vagy megtoldod még vagy 20 recskával ?
Én akkor érzem jól magam, ha hetente 2-3 alkalommal rendesen összegyűrtük a lepedőt. És közben nem ketyeg az óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!