Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a hivatásos lányokról?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 13:11
2/8 anonim válasza:
Nem szeretem őket. Fura lehet azzal csinálni, akin már ki tudja, hányan végigmentek. És még pénzt is kérnének érte, hááááát....
3/8 anonim válasza:
Semmi rossz, bár én a félhivatásosokat jobban szeretem és értékelem
4/8 anonim válasza:
Az hogy minden társadalomban fontos feszültségcsökkentő szelepek. Sok béna férfi haragudna a világra, ha szexuális vágyait prostikon nem tudná levezetni. Sikeresebb férfiak is törvényesen levezethetik rajtuk betegebb (de még nem törvénytelen) vágyaikat. Végül pedig a legörültebb szexuális ragadozók őket nyírják ki nagyobb eséllyel, ami a társadalomnak szintén kisebb kár.
6/8 anonim válasza:
Emberileg sajnálom őket.
Szexre meg van köztük jó is.
7/8 anonim válasza:
vannak szépek, még szebbek, kevésbé szépek..
8/8 anonim válasza:
Életem legjobb párkapcsolata egy prostival volt.Egy gyönyörű vagány beválalós lánnyal..engem nem hogy zavart volna,még izgatott is a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!