Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hivatásos lány, aki megengedi, hogy megverjem? Hogyan kell (illik) ezt előre megbeszélni?
Figyelt kérdés
Voltam már prostinál, de egyiket sem mertem megkérdezni,mert nem jött ki úgy a lépés. Nem földik akarom verni csak néhány pofon és hasonlók.
Előre kérdezzem meg, hogy mennyire lehetek durva?
2017. júl. 10. 09:06
2/11 anonim válasza:
Ha van rá sok sok sok sok pénzed akkor tuti. De még akkot is lehet feljelent :)
3/11 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan? Alárandelt szerepet akarsz tőle? Azt biztosan lehet. De csak simán megverni biztos nem. kapnak szegenyek anelkul is eleget szerintem.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Igen, úgy. De hogyan hozzam fel?
2017. júl. 10. 09:27
5/11 anonim válasza:
fogalmam sincs. de talán csak egyszerűen hívd fel és kérdezd meg.
6/11 anonim válasza:
Biztos van sok hülye tyúk, aki arra izgul, hogy egy Grey-féle pasi elveri...
7/11 anonim válasza:
Miért nem magadat vered túrórudolf?
8/11 anonim válasza:
én ingyen is elverlek, ha gondolod
9/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Igazából rengeteg lány / nõ imádja az olyat, hogy szex elõtt rendesen meggyepálják, majd kõkeményen megqrják õket. Csak ezt nagyon kevesek merik bevallani.
10/11 anonim válasza:
Szereti, ha megverik? Tenyleg van ilyen??
Alárendeltként pár kis pofon, a fenekelés oké (bár nekem nem), de meggyepálni?? atyaég. Szerintem igen szűk réteg szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!