Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy viselné, hogy a párja hivatásos domina? 24 N
Szóval teljes felszerelésem van és igen, pénzért uralkodom férfiak fölött az egyetemi éveim kezdete óta. Most doktorizom és bár ritkán, mostanában is vállalok néhány melót mert jól jövedelmez és marad mellette időm a tanulásra. FONTOS: ezek az együttlétek SOHA NEM tartalmaznak szexet. Csupán alázás, korbácsolás, ilyesmi de mindig és csakis szexmentesen.
Na most lett egy komolynak ígérkező kapcsolatom és persze elakarom neki mondani, csak félek picit. Ti mit szólnátok?
Az esetek túlnyomó többségében nem vezet jóra az, ha elmondod. Nekem sem esne jól. Én ha a helyedben lennék, felhagynék ezzel és abból próbálnék megélni, ami a szakmám. Esetleg ha kérdezi a leendő párod, elmondhatod neki, hogy régen foglalkoztál ezzel.
23/F
Hú, engem izgatna egy domina barátnő. Szeretek alárendelt lenni így bízom benne hogy rajtam is alkalmazza tudományát és eszközeit. Alaposan megnevel úgy ahogy Ő szeretné.
Nagyon tisztelem a dominákat mert igazán magas szinten nagy szaktudás kell hozzá.
Nekem nem jönne be.
Bár ha az én párom lennél és velem nem viselkednél úgy, akkor ha hajlandó vagy lezárni, akkor fátylat rá.
Egyéb esetek alku tárgyát képezik, de kisebb eséllyel lesz pozitív a vége.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!