Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex vagy kapcsolat nélkül élném le az életem, veszítenék tulajdonképpen bármit is?
Nagyon rossz érzés tud lenni, amikor az ember mindenre egyedül van. Lehet ez hirtelen nem érződik, de egy álmatlan éjszakán/ nehéz időszakban elég görcsösen kalapál a szív, hogy ott legyen valaki, aki megérti és vigyáz rá. Haverok ezt nem tudják pótolni, hobbi sem. Ha vagy olyan erős, hogy egyedül is képes vagy tartalmas életet kreálni magadnak, az ügyes, de idős emberként gyerekek/unokák nélkül tölteni a mindennapjaidat, vagy feleség nélkül ellátni a teendőket.. nagyon nehéz lesz. Az már az a kor, amikor a régi barátok kiperegnek, az egészséged romlása meggátol sok mindenben.
Szex nélkül lehetne élni, lásd: aszexuális emberek, akik egymásra találtak és boldogságban élnek, csak kettesben.
Párkapcsolat nélkül is lehet, lásd: idős bácsik, akik a kocsmában szórják el a nyugdíjat, és legnagyobb örömük, hogy a kocsmárosné néha rájuk mosolyog.
Szerintem nincs mit vesztened egy boldogabb, teljesebb jövőért. Társkeresőzz ezerrel, járj el közösségi rendezvényekre, mert még a legextrémebb életvitelű emberek is megtalálják az igazit.
Téged nyomaszt ez a dolog.
Én már több, mint egy évtizede egyedül élek, szex és kapcsolat nélkül, de szuper az életem. Nem hiányolok senkit és semmit. Mindig azt teszem, amihez kedvem van. Senki nem akadályoz semmiben. Én ezt az életet választottam, és jól érzem magam benne.
De neked ez fájdalmat okoz. Neked ez így nem lesz jó.
Ismerkedj. Barátkozz. Nem kell egyből beleugranod minden szembejövő ölébe. De szép lassan önbizalmat kell magadba tuszkolni.
Ha szeretnél beszélgetni, bármiről, csak írj nekem.
köszönöm szépen a válaszokat
Eddig mindig is teljesen egyedül éltem és fogalmam sincs róla milyen is lehet egy kapcsolt, de, amennyit megfigyeltem a világból, sosem felhőtlen és valahol félelmetes is, hogy mennyire tudsz függeni a másiktól. Az én dilemmám arról szól, hogy a mérhetetlen magányomat mivel tudnám elnyomni még jobban, ha el tudnám-e egyáltalán ami NEM párkapcsolat. NEM szex. Mert ezektől irracionális módon elkezdek rettegni minél közelebb kerülök ezekhez vkivel. Nem tudom mivel lehetne ezt megszüntetni, ahogyan azt sem, hogyan vegyem magam rá hogy bártrabb legyek.
Sok lány mondja hogy helyes fiú vagyok ... és akarnak ezt-azt de nekem vhogy ez nem megy ... mindenki csodálkozik ha kiderül hogy én még sosem voltam sem kapcsolatban sem senkivel és emiatt erős kisebbségi komplexusom alakult már ki, mintha ...
#17 - Te aztán tudod mi kell egy depresszióba zuhanó embernek...
Gratulálok!
"sosem volt senkim ... nem is hiszem hogy alkalmas lennék ilyesmire .."
Hát, elárulok egy titkot, pajti. Senki sem úgy születik, hogy alkalmas legyen rá. Csak van, aki megtanulja, és van, aki csak rinyálni képes. A nőt nem elvárni kell, hanem megszerezni. Tenni érte, formálni magad. Megérni a kapcsolatra.
"Tenni érte, formálni magad. Megérni a kapcsolatra.
"- magyarul játssza meg a határozott f-szagyereket. Ne legyen önmaga,mert az nem vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!