Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex vagy kapcsolat nélkül élném le az életem,
veszítenék tulajdonképpen bármit is?
Az én szememben, és életmódomban jelenleg igent mondanék.
Közbe meg lehet hogy nem, mert lehet te spec tökre boldog lennél egy sikeres karrierrel, és pár cicával, és azzal h egyedül lehetsz.
Ezt te döntsd el, és ne más.
Mivel ismerem már a leendő férjem, így tényleg nem tudok tárgyilagos lenni, én nem tudnék már nélküle élni.
Ha nem ismerném, boldoggá tenne a munkám, a karrierem, és a saját hobbijaim, meg pár szerető. Vagy ki tudja.
2017. okt. 12. 09:30
Nekem jelenleg nincs senkim, de a legutóbbi kapcsolatom elég hosszú és többnyire boldog volt. A szexen kívül az is hiányzik, hogy valaki hozzám bújjon és hozzá bújhassak. Szóval én szingliként is azt mondom, hogy igen, veszítenél.
25f
2017. okt. 12. 10:20
Hát.. izé, úgyis lehet élni, bár az nem a legjobb életforma..Én annak a híve vagyok hogy csak egyszer élünk, akkor az ember igyekezzen a lehető Leges Legjobban élni! Csinálja azt ami a Legboldogabbá teszi. Kikell használni az élet "mindem egyes percét".
2017. okt. 12. 10:24
Lelki támaszod nem lenne.
Egy kapcsolatban nem csak a szex a fontos. Hanem az ott legyetek egymásnak támogassátok egymást.
Az embert Társas lény.
Néha jól esik ki önteni a szíved annak akiben a legjobban megbízól akiért akár az életed adnád. A Párodnak!!!!
23 N
2017. okt. 12. 10:51
Csávó vagy mi?
Igen szopás az élet ha nincs nőd
2017. okt. 12. 10:52
6/20 A kérdező kommentje:
sosem volt senkim ... nem is hiszem hogy alkalmas lennék ilyesmire ... egyedül fogok meghalni azt hiszem
Tulajdonképpen nem vesztenél semmit.
Ha neked valami nem fontos, annak nem érzed hiányát. Én aszexuális vagyok, hasonló cipőben járok.
De attól még nem kell egyedül leélned az életed. Vannak hozzád hasonlók! Ne keseredj el!
2017. okt. 12. 11:19
Szerintem az életnek nem sok értelme van szerelem nélkül. Legalábbis én így érzem. El van az ember egyedül is egy darabig, de azt elképzelni hogy úgy kelljen leélnem az életem hogy nem fekszik mellettem senki, nem tudom átölelni stb ez elég sz.rul hangzik... Szerintem az életben a boldogság kulcsa: viszonylagos egészség, viszonylagos anyagi jólét és a szerelem. Én tök így érzem. Aztán lehet én gondolom csak így :)
2017. okt. 12. 11:57
Tanulás vagy munka után mi neked a rekreáció? Nyomogatod a számítógépet? Focizni, sörözni jók haverok is, de kb. minden más kellemes csajjal. Már az is béna, ha egyedül mész strandra, étterembe, nyaralni...
2017. okt. 12. 12:12
10/20 A kérdező kommentje:
Rekreációim egy munkanap után: visszamászom a kis lakásomra, eszem, tusolok és vagy takarítok vagy lemegyek 4-5 órát biciklizni, vagy valahova esetleg vkivel. Ha otthon kell maradnom mindig iszom és fogyasztok dolgokat. Nem bírok a gondolataimmal már kettesben maradni a szexuális frusztrációm okozta depressziómnak köszönhetően. Úgyhogy minden erőmmel kerülöm, hogy józanul a gondolataimmal egyedül maradjak. Sokszor nem alszom miattuk, felkeltenek, és sírok is mint egy kislány. De hát másnap reggel mikor felkelek kezdődik előről az egész.
Kapcsolódó kérdések: