Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házasság vagy egy párkapcsolat egyenlő a életfogytiglanal?
Ha valaki házas vagy együtt él a párjával akkor bárhova is megy engedélyt kell kérnie tehát nem mehet csak úgy el pl bulizni utazni kirándulni szállodába stb és nem is maradhat reggelig , a szabadság fogalom megszűnik létezni ,olyan fogság feeling házasságban vagy párkapcsolatban élni nem?
Azért ez rossz és kellemetlen sokan csak azt hiszik hogy egy kapcsolat csak a boldogságról szól pedig vannak negatív részei is a szabadság megszünik mindenféle szempontból a egy éjszakás kalandoknak és sokféle élvezeteknek is búcsút kell mondani.
Nem tudom milyen kapcsolatban elsz, de nalunk nem kell "engedelyt kerni". Szolunk egymasnak, es megyunk.
Az egy ejszakas meg nem igazan hianyzik, az jo volt 10-en, 20-on evesen, de mar masok a prioritasok...
Aki így vélekedik, annak nem is való a házasság, de talán a párkapcsolat sem.
Egyikbe se kezdj, így, nem lesz mitől aggódnod, kedves Kérdező!
Hát Börtönben álltalában Mindennap megrakják a segged amíg élsz és a végén erölködés nélkűl szarsz.
Egy házasságban ,Párkapcsolatban ilyen nincs kivéva ha ez izgat téged és akkor az asszony Heti rendszerességgel el felcsatolhatóssal kormozza ki a bűzőlgődet.
23 N
Két haveromnak is olyan a barátnője,feles3ge hogy nem engedik sehova és engedélyt kell kérniük.:D
Tök gáz..halott kapcsolatok.
Akinek Párja v. Felesége van Neki CSAK az az EGY Nő kell nincs szüksége 1éjszakás luvnyákra. Tehát nem mondott le semmiről.
Bulizni lehet. Olyan lányt válassz aki hasonló beállítottságú szeret az éjszakába loholni.
Ez kb 25-26 év alatti lány.
Mert 25-26 év körül már a családon gondolkodik sok Nő mert Ketyeg a Biológia órája 18 és 28 év között legtermékenyebb egy nő a legideálisabb kor hogy kihordjon egy gyermeket és ha nehezen jönn össze a baba esetleg meddő azt időben kezelni kell 1 év sikertelenség után foglalkozik veled a doki elkezdik a kezelést és az se biztos hogy sikerülni fog hanem majd csak 4-5 év múlva addig túl lesz 1-2 lombikon ,inszemiláción,petefészekátjárhatósági vizsgálaton ezek mind sok pénzbe kerülnek. Lelkileg testileg teljesen tropa lesz mite talán 29-30 évesen sikerül Teherbeesnie az Első gyerekkel..
Szóval így érthető hogy 25-26 körűl nem igazán bulizgatnak a csajok.
Bár nem tudom hogy vagy vele. De az én párom soha nem kért engedélyt.
Mondta hogy Megy. Mondtam oké vigyázzon magára aztàn csók. Nem csináltam belőle nagy ügyet.
Meg amúgy miért mennél csak úgy el egyedűl Szállodába kirándulni meg utazgatni a barátnőd feleséged nélkül? Akkor miért vagy egyáltalán vele? Csak azért hogy valaki főzzön rád? Mossa a szaros gatyád? Pucba vágja a lakást? És rakja szét a lábát engedje az összes lyukba ahogy Te kívánod mert Te vagy az Atyaúristen???
Nekem nem való Párkapcsolat.
23 N
Nem. Egy házasság vagy párkapcsolat azt jelenti, hogy van egy társad, akivel MEGOSZTHATOD az életedet, az élményeket, aki megért, elfogad olyannak, amilyen vagy, és szeret. Egy állandóságot jelent, valóban, de nem szűnik meg a szabadság. Az egyéjszakás kaland úgy viszonyul egy szerelmen és szereteten alapuló párkapcsolathoz, mint egy utcai hot dog egy Stroganoff bélszínhez, vagy egy szem zizi cukor az ország díjnyertes tortájához.
Aki szerint a párkapcsolat fogság, az egyszerűen nem egy érett személyiség. Az érettséghez hozzátartozik az, hogy az ember nem olyan, mint a kisgyerek, aki meglát egy sütit egy boltban vagy egy másik gyerek kezében, és azt visítja: nekem ez kell? Az érett ember megkérdezi magától: kell ez nekem? Aztán átgondolja, mi az ára, és hogy azt meg tudja és megéri-e neki megfizetni. Az érett embernek van egy kialakult értékrendje, és olyanba megy bele, ami azzal összeegyeztethető. Az érett ember ismeri a különbséget az engedélykérés és a megbeszélés, tájékoztatás között is. Netán még némi alkalmazkodó- és kompromisszumkészsége is van, és nem hisztizik elkényeztetett kölyökként, ha nem mindig minden úgy van, és lehetőleg azonnal, ahogy akarja.
A házasság és párkapcsolat nem csupán szerelmi, hanem egyben véd-és dacszövetség is. Ideális esetben persze. Van egy ember, akire mindig számíthatsz, akihez mindig fordulhatsz, és nem azért, mert vérrokon, hanem mert egymást választottátok.
És még harmadolás sincs! Most mondd! Hát nem szörnyű? :-))
Tedd át a kérdést Humor kategóriába, mert oda való. Veled együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!