Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány emberrel szexeltetek eddig?
Figyelt kérdés
Szám + Fiú vagy lány és kor:)
Csak őszintén!:D
2017. okt. 9. 17:44
41/55 anonim válasza:
Ma még csak kettővel. Ja az egyik nem is ember volt 😀
44/55 anonim válasza:
Kb.600 nő és férfi vegyesen. 58/F
45/55 anonim válasza:
Nem tudom, mert sose számoltam, de amik jelentettek is valamit, az kb. 40-50 férfi, a jelentéktelennek tűnők pedig olyan 20-30.
De két éve egyetlen férfi van az életemben, az pedig az élettarsam.Vele mindent átélek amire mindig is vágytam.
32N
46/55 anonim válasza:
Hát a válaszok alapján én nagyon rosszul állok, a franc - csak 2 novel +1 kozos orál.
26F
47/55 anonim válasza:
Kedves 19 éves lány, attól, hogy jogilag annak számítasz, még nem vagy az :D
Ahogy én sem nevezem magam férfinak.
48/55 anonim válasza:
16,5 :D fiú és eddig 5 lánnyal :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!