Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány emberrel szexeltetek eddig?
Figyelt kérdés
Szám + Fiú vagy lány és kor:)
Csak őszintén!:D
2017. okt. 9. 17:44
23/55 anonim válasza:
3. válaszoló vagyok, elnézést kérek, hogy offolok, de úgy érzem, meg kell kérdeznem.
Mitől több az a 28 éves nő, aki 1 férfival volt, mint mondjuk esetemben egy 19 éves, aki 5-tel? A fel-le százalékolást figyelve. :)
26/55 anonim válasza:
#23 semmivel, nem ezen fog múlni, hogy értékes ember vagy-e. Minél intelligensebb valaki, annál inkább tesz az ilyen maradi társadalmi normákra, ugyanis minél értelmesebb valaki, annál kevésbé érdekli mások véleménye és annál kevésbé vannak előítéletei :)
27/55 anonim válasza:
26-os, értem én ezt, de attól még eléggé nem tartom jogosnak a leszázalékolást csak azért. :D Na mindegy igazából nem olyan fontos. :)
29/55 anonim válasza:
19 lánnyal.
Húsz évesen veszítettem el a szüzességem.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!