Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! 20 éves korotokra hány emberrel szexeltetek?
Figyelt kérdés
Jelöljétek a Kort és a nemet.2015. júl. 22. 17:16
1/26 anonim válasza:
Na lássuk, egy, kettő, három... aztán jöttél te :)
... négy, öt, hat...
2/26 anonim válasza:
Csak sajnos te még azelőtt elmentél, hogy megtörtént volna :(
3/26 anonim válasza:
20 éves koromig 4 mostanra 25-30 között 23F
4/26 anonim válasza:
1 személlyel 20 éves koromig
Miután betöltöttem a 20-at még kettővel
Ebből kettő hosszútávú kapcsolat alatt történt (1 év +) egy pedig futó kaland.
20/L
5/26 anonim válasza:
20 éves koromig 5 srác :) azóta csak 1 :)
22/L
6/26 anonim válasza:
1,2,3 aztán nem számoltam. Nem fregeket gyűjtök. Most 21 vagyok szóval nem vagyok sokkal idősebb, de ha saccolnom kell 10 és 20 között valahol. Viszont idén ráhúztam szóval valószínűnek tartom hogy már a 20-at is átléptem.
De most komolyan ha valaki már elér egy 1-betűs szám végét vagy közepét, ki az aki számolja? Én nem.
10/26 anonim válasza:
20 éves koromig 0,és még mindig 0.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!