Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány emberrel szexeltetek eddig?
Figyelt kérdés
Szám + Fiú vagy lány és kor:)
Csak őszintén!:D
2017. okt. 9. 17:44
33/55 anonim válasza:
3. válaszoló:
Én speciel nem azért pontoztalak le, mert 5 sráccal voltál 19 évesen (bár azért nem kevés), hanem azért, mert nőnek írtad magad 19 évesen, amit nagyon nem érzek reálisnak, inkább egoistának.
Egyébként 1
21/F
34/55 anonim válasza:
7
6 féri 1 nő
2 szexkapcsolat 1 kaland 3 párkapcsolat.
1 a legjobb barátnőmmel nég tiniként...
Kor : 23
36/55 anonim válasza:
33-as: Jogilag elvileg annak számítok, de akkor bocsánat, lány. :)
37/55 anonim válasza:
24 (mind nő/lány)
Ebből 3- csak orális volt, még tinikorban.
26F
1 éve nem szexelek, mert most már társra vágyon, és még nem találtam olyat akivel ellennénk.
Az érzéketlen, steril dugás, pedig már nem kielégítő..
39/55 anonim válasza:
52 F (soha nem voltam nős)
Az 500. puncit elnyaltam már három hete.
És ez nem kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!