Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Milyen érzés egyedülállóként a rengeteg kudarc után nézni az utcán meg mindenhol a turbékoló szerelmespárokat?
Nekem ilyenkor kicsit összeszorul a szívem, sóhajtok egy mélyet, majd továbbállok fájdalmasan...
Milyen érzés látni hogy mások boldogok, mi meg csak bóklászunk egyedül, összetörve?
F/26
Megmondom Őszintén hogy én Egyedűlállóként boldogabb voltam sokkal vidámabb energikus élettelibb nő voltam mint most..
23N
#2 Akkor minek vagy vele? Legalább te bolond vagy, de lehet mindketten.
Kérdező turbékoló szerelmespárokat nem fáj nézni mert azok még az elején vannak, és 95%-a úgyis szakit majd, de akik már rég együtt vannak,tehát megtalálták az "igazit" (akármilyen hülyén hangzik) azokra meg jó nézni, mert reményt adnak, hogy hiába jön mindenhonnan ez a "kúrjunkmindenkivel21.század" felfogás, ha két ember szereti egymást és szeret a másikkal élni, megosztja az életét, sőt egymásnak vállvetve küzdi le a nehézségeket, akkor le lehet élni egy életet egy ember mellet.
Én igy álltam hozzá mindig is, kerestem azt a valakit.
Szívszorítás, mély sóhajtás, fájdalmasan továbbállás.. ez annyira mély, a könnyen is kicsordult.. volna, ha nem fordul fel a gyomrom ettől a buzeráns rinyálástól.
Egy 10es skálán mennyire szánalmas dolog a neten picsogni tök ismeretlen embereknek, hátha megsajnál valaki, és akkor végre puncihoz jutok?
Teljesen jó a kapcsokatom.
Én párkapcsolatban sose voltam boldog.
Miért vagyok velem
Van közös gyerek.
Meg szeretni szeretem. De néha jó lenne ha nem lenne
Olyankor írok egy rögtönzött haikut.
Kezek fonódnak
Egymásba, nyál-nyelvcsata
Szívük egyégben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!