Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van tényleg olyan pasi aki a "seggszagra" gerjed?
Figyelt kérdés
van egy lány osztálytársam 18 éves, és szerintem ritkán fürdik mert nagyon büdös. kimondottan érződik rajta, egyszer mentem be utána a wc-re és rémes volt. barátja tényleg van mert facebookon kapcsolatban van azt rakta ki, de nem tudom kivel, és azt mondta van neki. most van olyan pasi aki erre gerjed vagy lehet nincs barátja és hazudik? elég csúnya, a foga is rohad elől az egyik és a haja is igénytelen zsíros, büdös.2017. okt. 7. 22:49
11/15 anonim válasza:
12/15 A kérdező kommentje:
nem volt "kakiszag" hanem seggszag volt izzadt áporodott szag
2017. okt. 8. 23:09
13/15 anonim válasza:
Miért ne lenne? Sokan nyáron olyan büdösen szállnak fel a villamosra, hogy leszédülök róla. És ők is párkapcsolatban élnek.
14/15 anonim válasza:
Gondolom a származásáról nem is kell beszèljek persze nem vagyok rasszista! 21/f
15/15 anonim válasza:
Az lenne a legnagyobb ha egy nő gerjedne a seggszagra 🙂😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!