Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti is álmodoztok arról, vágytok arra, hogy 3-4 pasi foglalkozzon egyszerre veletek?
Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 13:07
2/8 anonim válasza:
Igen!
Bár én inkább arról szoktam fantáziálni, hogy én kényeztetek egyszerre 3 férfit, de ez csak fantázia.
5/8 anonim válasza:
egyszer voltam 3 pasival és hát mindennek mondanám csak nem jónak, nagyon kemény mind lelkileg mind fizikailag az, hogy 3 pasi nyom egyszerre. kalandnak jó volt de még egyszer nem mennék bele ilyenbe!
6/8 anonim válasza:
Úgy izgalmasabb, ha a lány szemét bekötik, a lány előrehajol, valamiben megtámaszkodik. 4 pasi ott van a szobában, és az egyik megdöngeti. Utána a lánynak ki kell találnia, melyik pasi volt. Ha nem találja ki, akkor büntetés következik. Többfordulós a játék. Ha többször nem találja ki a lány, mint ahányszor kitalálja, külön büntetést kap.
7/8 anonim válasza:
Fantazianak jo de igazabol nem
3-4 pasi mind mas es mindnek csak azon jar az esze h dugjon
De h a lanynak mi a jo azt kollektive elfelejtik
8/8 anonim válasza:
igen. biztos nagyon jo lehet de meg sajnos nem volt alkalmam kiprobalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!