Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van tényleg olyan pasi aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van tényleg olyan pasi aki a "seggszagra" gerjed?

Figyelt kérdés
van egy lány osztálytársam 18 éves, és szerintem ritkán fürdik mert nagyon büdös. kimondottan érződik rajta, egyszer mentem be utána a wc-re és rémes volt. barátja tényleg van mert facebookon kapcsolatban van azt rakta ki, de nem tudom kivel, és azt mondta van neki. most van olyan pasi aki erre gerjed vagy lehet nincs barátja és hazudik? elég csúnya, a foga is rohad elől az egyik és a haja is igénytelen zsíros, büdös.

2017. okt. 7. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
P*na szag izgató, de ha már teste is büdös az már undórító. Zsírós haj szintén. 23F
2017. okt. 7. 22:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Ember, épp most eszek...
2017. okt. 7. 22:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Biztos van, nyilván a hasonló kategória, aki a saját szagától már nem érzi a másét..

És majd 5-10 év múlva, összesen 3 foggal ücsörögnek kettecskén a kocsma előtt. A munkahelyük pedig valamelyik forgalmasabb lámpás kereszteződésnél lesz.

Aki 18 évesen lusta az alapvető higiénia fenntartásához, az minden máshoz is lusta.

2017. okt. 7. 22:58
 4/15 A kérdező kommentje:
igénytelen a füzete is és mindene. zsíros, olajos a lapjai is a könyvének szerintem rajta is eszik.
2017. okt. 7. 22:59
 5/15 RRR ***** válasza:

biztos van aki erre a borzadályra gerjed....sok barom van ezen a földön

..

2017. okt. 7. 23:19
 6/15 anonim ***** válasza:
Szegény lehet kuzd valami belso dologgal azert igénytelen
2017. okt. 8. 00:25
 7/15 anonim ***** válasza:
Baxxxki, mindjárt megyek hányni, pedig most reggeliztem...
2017. okt. 8. 09:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát igen, ha fészre kirakta, hogy kapcsolatban van, az biztos úgy van, 100% igaz. :D Minden gusztustalanságra van olyan perverz, aki gerjed, nem kell ezen csodálkozni. Ha van csávója, az lehet, hogy nála is büdösebb, és akkor zsák a foltját.
2017. okt. 8. 10:09
 9/15 anonim ***** válasza:
Most akkor jól értem, kakiszag volt utána, miután lekerült a bugyi? Lehet kakilt, mielőtt bementél utána. Utánad is kakiszag maradt volna gondolom, h kakilsz és közvetlen utánad mennek a wc- re. Nem?
2017. okt. 8. 10:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen. A kanszagosok.
2017. okt. 8. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!