Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a nőket zavarja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nőket zavarja, hogy a férfiak megnézik a mellüket, feneküket?

Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 08:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként az a tapasztalatom hogy a legtöbb nőnek jól esik ha odapillantok és vágok egy elismerő grimaszt, mosolyt.

Az viszont már nyilván zavaró amikor bámulja az ember.

2017. okt. 6. 12:33
 12/19 anonim ***** válasza:
78%

attól függ, hogy ki nézi. lehet csak egy embernek akarom kirakni, de jön egy sublódarcú részeges csöves, aki elkezd stírölni. na attól felmegy az agyvizem

29/N

2017. okt. 6. 15:48
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik a ferfi az nem zavar, ha megnezi, viszont az idiotakat, akiknek szinte a nyala is elcsoppen, nem igazán bírom.
2017. okt. 6. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar. Regebben meg felvettem (fel-mertem-venni) olyan felsőt vagy nadrágot amiben latszik akarmi is (melyen kivagottat sose) es kaptam a savat ezerrel. Konkrét halalfelelmem volt es van az utcan. Ma mar 3 merettel nagyobb felsoket es 2 merettel nagyobb nadragokat veszek fel inkabb. Sajnos ha nem is az a szandek, hogy tetszelegjunk, kapjuk a zaklatast. De van peldam olyanra is, hogy a piszkos es budos melos ruhamban a biztior kezdett cseszegetni meg a XXLes poloban szoltak be... k.vara zavar es felelemkelto.
2017. okt. 7. 00:48
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Az nagyon gáz ha fiatal lányként élvezem az építőmunkások "beszólásait"? :D

Csak azért kérdezem mert az egyik válaszoló szerint 50 év feletti nők élvezik az ilyet.

2017. okt. 8. 11:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

ha diszkreten megnezik, az nyilvan jol esik, es dob az egon. DE nem azert oltozik igy, hogy ugy megbamuljak, mintha egy kut melyere neznenek be. bocs, nem tudtam jobb peldat xdd de kajak..setalok az utcan kivagott felsoben, jon velem szembe egy csavo, es gyakorlatilag szemmel megb ssza a melleimet feltunoen. na ez mar sok es tiszteletlenseg...nem, nem fogok garboban jarni, mert nekem az nem tetszik annyira, es egy kicsit kihivobb ruhaban szazszor noiesebbnek erzem magam, de konyorgom, en se bamulok meg igy egy jo pasit...vetek ra egy elismero pillantast es kesz.

19/L

2017. okt. 8. 11:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Engem zavar, feszélyez nagyon. Olyankor leginkább elsüllyednék a föld alá!

Jó persze, szociális fóbiásként ez nem meglepő.

Hiába hordok télen nyáron hosszú dolgokat, a vékonyságom kiütközik :(

2017. okt. 8. 13:36
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem az, ha neznek nem zavar, jol esik, hogy tetszem egy fiunak.

Ha letapiznak, az mar tud irritalni. Az osztalytarsaim rendszeresen fogdostak a fenekem, egyszer egyikuket reflexbol lepofoztam, azota senki nem csinalja. :D

2017. okt. 8. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
75D mellem van mára hozzászoktam, hogy a férfiak megbámulják. De ha valaki csak a mellemet bámulja ha velem beszél szólni szoktam...
2017. okt. 8. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!