Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőket zavarja, hogy a férfiak megnézik a mellüket, feneküket?
Én nem szoktam ki tenni de annélkül is meg néznek mivel nem hétköznapi vagyok. Xd néha zavar amikor valaki mellet állok és kb már fél centiről nézi az arcom vagy a tágítom. Meg amikor nagyon feltűnően néz az kellemetlen de ha úgy néz meg hogy nem bunkón és nem úgy hogy kb mindenki tudja meg azért mondjuk vissza fogotan akkor nincs vele annyira baj. Én amúgy nem azért öltözködöm xtrémen mert akkor mindenki meg bámul hanem mert nekem ez tetszik. Sőt írtam is hogy azért annyira nem értékelem xd
19/L
Engem zavar, de nem azért néznek meg mert kiteszem a mellemet.
Sokkal inkább azért mert vékony vagyok, felettébb vékony derékkal.
Nem értem miért nézegetnek, ha nem tetszem, nézzenek mást, és ne rajtam hüledezzenek!
Nem kell kitennem, hogy megbámulják a mellem, mert elég nagy. Régebben zavart, mert nem tudtam hogy viszonyuljak az egészhez. Olyan szexuális tárgynak éreztem magam. De ma már nem zavar, egyrészt megszoktam, másrészt sokszor szórakoztat inkább. Ha meg olyan nézi meg, aki nekem tetszik, azt kifejezetten élvezem.
A bunkó beszólásokat nem szeretem("Hű, b@#meg, de megfognám a csöcsöd" stb.), de ha normálisan ad valaki hangot a tetszésének, az jól esik("Tyű ha, gyönyörű vagy").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!