Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a nőket zavarja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nőket zavarja, hogy a férfiak megnézik a mellüket, feneküket?

Figyelt kérdés
2017. okt. 6. 08:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
szerintem nem, legalábbis én úgy gondolom, hogy azért rakjuk ki a mellünket, hogy megnézzék a pasik! aki nem akarná, hogy nézzék az felvesz egy garbót. Én legalábbis azért viszek fel kivágott felsőt, hogy dicsekedjek.
2017. okt. 6. 08:04
 2/19 anonim ***** válasza:
17%
Engem nem zavar. Sőt táplálja az ömbizalmamat, ha megnéznek. Ha nem lenne vonzó, nem néznének.
2017. okt. 6. 08:17
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Megint a szokásos: van akit zavar, van aki meg élvezi is...
2017. okt. 6. 08:18
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Tipikusan azok a nők öltöznek szexisebben, aki élvezi a férfiak csodálatát. Közülük is a többség csak azt szereti, ha sikeres férfiak bámulják, de van akinek az is tetszik ha zavarba hozhatja a gyámoltalanabbakat.50 felett meg már azok is örülnek fiatalabb építőmunkások füttyeinek, akik ezt még pár éve nagyon rühellték.
2017. okt. 6. 08:28
 5/19 anonim ***** válasza:
69%

Én nem szoktam ki tenni de annélkül is meg néznek mivel nem hétköznapi vagyok. Xd néha zavar amikor valaki mellet állok és kb már fél centiről nézi az arcom vagy a tágítom. Meg amikor nagyon feltűnően néz az kellemetlen de ha úgy néz meg hogy nem bunkón és nem úgy hogy kb mindenki tudja meg azért mondjuk vissza fogotan akkor nincs vele annyira baj. Én amúgy nem azért öltözködöm xtrémen mert akkor mindenki meg bámul hanem mert nekem ez tetszik. Sőt írtam is hogy azért annyira nem értékelem xd

19/L

2017. okt. 6. 08:42
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

Engem zavar, de nem azért néznek meg mert kiteszem a mellemet.

Sokkal inkább azért mert vékony vagyok, felettébb vékony derékkal.

Nem értem miért nézegetnek, ha nem tetszem, nézzenek mást, és ne rajtam hüledezzenek!

2017. okt. 6. 09:09
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell kitennem, hogy megbámulják a mellem, mert elég nagy. Régebben zavart, mert nem tudtam hogy viszonyuljak az egészhez. Olyan szexuális tárgynak éreztem magam. De ma már nem zavar, egyrészt megszoktam, másrészt sokszor szórakoztat inkább. Ha meg olyan nézi meg, aki nekem tetszik, azt kifejezetten élvezem.

A bunkó beszólásokat nem szeretem("Hű, b@#meg, de megfognám a csöcsöd" stb.), de ha normálisan ad valaki hangot a tetszésének, az jól esik("Tyű ha, gyönyörű vagy").

2017. okt. 6. 09:38
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Első válaszolónak: nekem nagy mellem van, hiába veszek fel garbót, ahogy tanácsolod, ugyanúgy megbámulnak. Engem ez bánt, nem szeretem, de akkor mit csináljak? Ne menjek soha többé utcára?
2017. okt. 6. 10:21
 9/19 anonim ***** válasza:
engem nem zavar, a legtöbb ilyen pasi csak képen látott nőt
2017. okt. 6. 11:12
 10/19 Ramone ***** válasza:
0%
Akit zavarja az nem teszi ki ... Ilyen egyszerű
2017. okt. 6. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!