Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan nők akik kicsinek találják mellüket, megcsináltatják?
Figyelt kérdés
végülis ez a műtét már nem nevezhető kockázatosnak...
vagy beletörődnek, hogy ekkora és kész ?
2017. febr. 25. 11:48
1/18 anonim válasza:
Remélem hogy nem... A pici cici az ász :)
2/18 anonim válasza:
Engem nem zavar, hogy kicsi így nem is csináltatnék műtétet viszont ha a páromat zavarja lehet nem is illünk össze annyira... Ha mást zavar keressen olyat akinek nagy a melle ha viszont tetszik neki akkor mindenki boldog :)
3/18 anonim válasza:
Ha van pénze, megcsináltatja. Azért keresni ne kelljen.
5/18 anonim válasza:
Mikor híztam 10-15 kilót, a mellem is nőtt, nagyon zavart. Kényelmetlennek éreztem a hason alvást, a bőrápolást, mindent.
Ez segített abban, hogy ne akarjak nagyobb melleket.
6/18 anonim válasza:
Nincs vonzóbb egy formás, apró mellu nőnél. :P Csak egy másik ilyen nő. :D
7/18 anonim válasza:
75B-s cicim van. Eddig nagyon nagyon nem akartam elfogadni őket. Műtétet szerettem volna ezért is meg elég sok minden közbejött az életembe, betegség stb.., amivel úgy voltam hogyha szebbnek látom a cicimet (semmi problémám nem volt a testemmel ezen kívül) akkor jobban is fogom érezni magamat. Aztán volt egy pasi úgymond az életemben aki azt mondta nekem, ha szeretném csináltassam meg de, ő jobban szeretné ha maradna, neki így tetszettek, és az ő véleménye annyira megváltoztatt az én szemszögemet is, hogy letettem az egészről és elfogadtam magamat. Azóta nagyon hálás vagyok ezért és nagyon örülök hogy nem csináltattam meg. 21L
8/18 anonim válasza:
20 éves koromban nagyon zavart...aztán most 40 évesen nagyon örülök, hogy ekkora van. Ugyanolyan mint 20 éves koromban. Ez is valami. Nem hatott rá az a piszkos gravitáció.
9/18 anonim válasza:
I Love Enormous Tits & Big Ass!
10/18 anonim válasza:
Nem. A mûtétnek mindig lesz kockázata, én megtartanám tényleg fontos helyzetekre, amikor egészségügyi okból van rá szükség. Továbbá szerintem nagyon csúnyák a mûtét utáni hegek a mellen, akkor már egy kicsi, de hegmentes mell sokkal szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!