Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan pasik, akiket a női kövérség és a hízás felizgat?
Figyelt kérdés
Olvastam erről, és láttam itt is ilyen kérdést. Tényleg van ilyen? A fiatalabbak között is? Mesélnétek róla?
23/N
2017. okt. 4. 16:35
1/9 anonim válasza:
Én 34 éve keresem ezt a pasit :)
Szólj, ha találsz egyet :)
2/9 anonim válasza:
hát nekem nem kéne egy ilyen betegagyú, aki attól izgul be, hogy én egyre távolodom az egészségemtől
3/9 anonim válasza:
télleg van ilyen. Ennek is van vmi neve, de nem jut eszembe....
4/9 anonim válasza:
Nekem a molett nagyon bejön. Na nem a százon felüli,de a teltebb idomokért oda vagyok nagyon.
5/9 anonim válasza:
Helló, engem tényleg nagyon felizgatnak a kövér női idomok. 100kg fölöttiek is. Ha érdekel bővebben a téma, szeretnél csevegni, írj privit.
Üdv,
25/F
6/9 anonim válasza:
Nekem is mindig a molett nők tetszettek. Nem a kórosan kövérek, de azok, akiken van mit fogni. Szóval igen, létezhet.
31/F
7/9 anonim válasza:
Létezik, de sok jót nem tudok mondani az ilyen vágyakkal megáldott férfiakról. Legtöbben csak a négy fal között merik vállalni, hogy nekik egy nagyobb darab nő vonzó. A többi pedig már-már betegesen űzi ezt, nem törődve közben a párja egészségével.
8/9 anonim válasza:
7-es, beszélj a magad nevében, jó? >:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!