Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak háj- és hízásfétissel: van aki jól tudja ezt kezeleni egy párkapcsolatban?
Magyarázatként: engem nagyon-nagyon felizgat:
- ha egy nő nagyon kövér, hájas,
- és ha egy nő hízik.
Ahogy több kérdésnél láttam, vannak még ilyenek rajtam kívül.
Kérdésem, hogy valaki ilyen vágyakkal komoly párkapcsolatban él? Sikerült ezeket a vágyakat megfékezni, visszafogni, vagy mértékkel megélni? Tudtadok erről beszélni a párotokkal?
Én már sok éve stabil kapcsolatban élek, és bár nagy gondot nem okoz, azért vannak kisebb problémák és kérdőjelek. Kíváncsi vagyok, másnak hogy sikerül ezzel együtt élni.
Hasonló helyzetben lévő férfiak véleménye is érdekelne, vagy olyan hölgyeké, akik ilyen pasival vannak kapcsolatban.
29/F
Szeretnék én is olyan nőkkel ismerkedni akik hízni szeretnének.
29F
Hízni akaró csajok, írjatok! ;)
25/F
Szerintem, ha őszintén elmondjáluk a párunknak akkor megérti.
Én személyszerint az ő egészségét tartanám szerelőt.Ha pedig amúgy is dundi akkor megelégednék azzal ha látom őt enni amikor éhes.
De mondjuk szívesen megismernék egy lányt akit ugyan úgy izgat ez a téma mint engem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!