Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha párkapcsolatban van, de eljátszom a gondolattal, hogy más nővel rámenősen flörtöljek esetleg ágyba bújjak?
Van egy női ismerősöm akinek sok pasi nem jut ki az utóbbi időben, viszonylag elég jól is néz ki, és eléggé olyan a viselkedése, hogy összefeküdne velem ha nem lenne bnőm.
Speciel nem vagyok az a kategória, hogy félrekúrjak, de bnőm előtt eléggé kedveltem az alkalmikat, és ez a csaj is megmozgatja a fantáziámat, de tényleg nem csinálnék semmi olyat
Gáz, hogy szexuálisan felkelti az ismerősöm ennyire az érdeklődésem, vagy egy idő után előfordul az ilyen (bnőmmel két és fél éve vagyok együtt) esetleg a korom miatt lehetek ilyen "éretlen" ( 21 vagyok)
Amíg ez csak fantázia, miért lenne baj?
Mindenki eljátszik néha a gondolattal... Csak az a kérdés, hogy fantázia marad, vagy lépsz is?
De arra figyelj, hogy ne menjen a fantáziálás a kapcsolatod rovására!
Nem akarok lépni, max a csajt talonban tartani :D
De na , akkor megnyugodtam hogy ez még nem vezet sehova :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!